După numeroase certuri şi împăcări,AdrianCristeaşi BiancaDrăguşanupar să fie făcuţi unul pentru celălalt. Cel puţin aceasta este părerea fotbalistul,care spune că Bianca este femeia perfectă.

"Femeia perfecta este cea pe care o am acum lângă mine. Trebuie să mă înţeleagă şi să mă accepte aşa cum sunt. Nu suport femeile care încearcă să mă schimbe. Femeia perfectă este cea care ştie să te facă să te simţi mereu iubit, trebuie să fie sinceră şi să aibă simţul umorului. O relaţie în care, uneori, mai faci haz de necaz are şanse să fie una trainică",declară Adrian Cristea.

 

Pe de altă parte,portarul echipei,MirceaBornescu,apreciază femeile cu personalitate.

"Eu sunt căsătorit şi am şi copii, iar pentru mine femeia ideală este cea care ştie ce îşi doreşte de la viaţă. Îmi plac femeile directe, cu personalitate, care nu renunţă până când nu capătă ceea ce îşi doresc",declară Mircea Bornescu.

 

Româncele sunt mai frumoaste şi mai misterioase decât braziliencele,iar acest lucru îl confirma jucătorul HauberteGuilherme,venit tocmai din ţara sud americană. Acesta s-a adaptat foarte bine în România şi speră ca inima lui să-i fie cucerită de o frumuseţe autohtonă. 

"Poate vă va surprinde ceea ce spun, însă în Romania am întâlnit mai multe femei interesante decât în Brazilia. Româncele sunt frumoase şi au o doză de mister pe care nu am găsit-o la fetele din ţara mea. Ştiu cum să incite un bărbat, cum să-l facă curios şi cum să pornească un joc al seducţiei de-a dreptul perioculos",spune brazilianul.

 

Unul dintre cei mai curtaţi fotbalisti ai echipei este tunisianul HamzaYounes,care este însă greu de cucerit.

"Femeia ideală este cea care este alături de tine la bine şi la rău. Este cea care te face să te simţi centrul universului ei, cea fără de care nu poţi respira şi nu poţi trăi",zice Hamza.

 

Şedinţa foto realizată de Gabriel Hennessey,într-o hală dezafectată,a fost gândită sub conceptul de “Fight Club” şi îi prezintă pe fotbalişti într-o nouă ipostază.

Proiectul are scop caritabil,sumele de bani din urma vânzării calendarului urmând să fie donate în ajutorul a trei copii talentaţi cu situaţie financiară precară,care îşi doresc să facă performanţă în sport.