Specialistul Salah Graine a explicat cum aplici cultura feng shui în baia ta. E important să le respecţi pe toate! Baia este, în cultura chinezilor, o încăpere care poate influenta decisiv averea, faima sau sănătatea unui om.

Feng Shui pentru baie - energii negative

Baia are o reputaţie proastă în feng shui. Vine la pachet cu neîncredere şi energii negative. Oamenii au considerat această încăpere un loc negativ şi de aceea o construiau în afara casei sau cât mai departe de casă.

La unele popoare, acest obicei încă se păstrează. Specialistul Salah Graine susţine că în baie se pierd banii şi faima. Principiile feng shui spun că nu poţi pune o baie în casă. Cu toate astea, oamenii o fac. Indicat ar fi ca, dacă îţi ridici o casă, sa nu pui baia aproape de centrul locuinţei. Cei care au poziţionat astfel baia pot pierde mulţi bani. Chiar şi sănătatea poate fi afectată grav.

Feng Shui pentru baie - capacul de la toaletă lăsat

Specialistul feng shui susţine că baia trebuie să fie curata şi comodă. Capacul de la toaletă trebuie să fie lăsat în permanenţă. Este şi o regulă de igienă pentru că în vas se adună mulţi microbi care pot fi pulverizaţi pe obiectele din jur (periuţe de dinţi, prosoape, halate şi altele).

De asemenea, uşa de la baie trebuie închisă. Salah Graine susţine că această cameră nu trebuie construită lângă bucătărie sau uşa de la intrare. Orice defecţiune trebuie remediată urgent, mai ales scurgerile. Apa este una dintre energiile filozofiei Feng Shui.

Feng Shui pentru baie - vase de lut şi plante

Pentru a atrage energii pozitive, poziţionaţi un obiect de pământ în ea. Puteţi pune un ghiveci din lut cu o floare frumoasă. Prosoapele trebuie să aibă culoarea aurie pentru a atrage abundenţa. Auriul contracarează orice efect de scurgere a averii.

Fereastra trebuie deschisă des şi mirosul din baie trebuie să să fie mereu plăcut. Puteţi folosi plante pe care să le poziţionaţi în încăpere. Ajută la păstrarea energiei pozitive şi alungarea celei negative.

Feng Shui pentru baie - sfaturi

- Camera trebuie să aibă culori calde

- Ţineţi la îndemână şi folosiţi sarea de baie

Sursa: taifasuri.ro