Flavia Mihăşan este însărcinată şi va naşte în vara lui 2019. Vedeta de la Neaţa cu Răzvan şi Dani este mândră de burtica ei. Dacă până acum îşi ţinea sarcina ascunsă de ochii curioşilor, acum că adevărul s-a aflat, a decis să îşi etaleze formele de graviduţă.

În luna iunie a acestui an, Flavia Mihăşan va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta a publicat pe Instagram un gif în care îşi etalează sarcina. Flavia Mihăşan e însărcinată în 21 de săptămâni.

Flavia Mihăşan şi-a etalat burtica de gravidă VIDEO

Fanii s-au bucurat de imagini şi au complimentat-o: „Ce frumos se vede! (…) Sarcină uşoară! (…) Super mami!”

Cine e iubitul Flaviei Mihăşan

Dansatoarea şi Marius Moldovan se iubesc de câteva luni. Cei doi s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul Mamma Mia!. Marius Moldovan are 27 de ani si este actor, fotomodel şi dansator. Şi-a început cariera în Bistriţa, oraşul lui natal.

S-a mutat la Cluj-Napoca unde şi-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti. A urmat cursurile Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat. Tânărul are o sală de box în Bistriţa.

Cine sunt naşii fiului Flaviei Mihăsan

Vedeta de la Antena 1 va avea un băieţel. Fiul ei va fi botezat de o prietenă bună si o coregrafă celebră. Este vorba de Andra Gheorghe, alias Cocuţa.

‘Cocuţa va fi naşa băieţelului‘, a spus Flavia la Neaţa cu Răzvan şi Dani. Tot ce îi lipseşte acum e să stabilească data botezului, dar şi a nunţii.