Cum este posibil,o să te întrebi. Ei bine,oamenii de ştiinţă sugerează că un posterior generos înseamnă şi riscuri mai mici de a dezvolta boli cronice. În plus,studiile au descoperit şi o legătură între dimensiunea fundului şi nivelul de inteligenţă.

Mai precis,nu ar trebui subestimată inteligenţa unei femei cu posterior bombat şi voluminos.

Experţii britanici au arătat că aceste femei au un nivel mai redus de colesterol „rău“ în sânge,pentru că în corpul lor există o cantitatea mai mare de hormoni,care favorizează procesarea rapidă a zaharurilor.

Au un iQ mai mare

În plus,s-a ajuns la concluzia că femeile cu fese mai mari prezintă un risc mai mic de a dezvolta boli de inimă sau diabet zaharat,comparativ cu cele care au siluetă trasă prin inel.

Se pare că femeile voluptoase au un surplus de acizi graşi Omega-3,ceea ce face ca activitatea creierului să fie vizibil îmbunătăţită.

Coordonatorul studiului,profesorul Konstantinos Manolopoulos,a confirmat raportul cercetării şi a concluzionat că femeile cu mai multă grăsime pe fese au niveluri mai scăzute de colesterolşi glucoză.

La cercetări au participat nu mai puţin de 16.000 de persoane. Din analize şi măsurători,a reieşit că reprezentantele sexului feminin,care posedă un posterior generos,au niveluri mai mari de leptină,un hormon responsabil cu controlul greutăţii,şi de dinopectină,unul care are proprietăţi antiinflamatorii,de protecţie vasculară şi antidiabetice.

Mai mult decât atât,dacă e să luăm în considerare şi rezultatele cercetătorilor cu aceeaşi temă de studiu,femeile cu fund generos,dar cu talie mică,au speranţă de viaţă mai lungă decât femeile cu tipar 90 60 90.

Ai silueta tip măr sau în formă de pară? Din studii reiese că femeile din a doua categorie de trup au şanse mari să aibă un iQ de invidiat.