La 45 de ani, Gabriela Spanic arată extraordinar şi nu se fereşte să-şi arate formele apetisante. De altfel, actriţa a sărbătorit trei decenii de carieră într-un mod surprinzător: printr-o şedinţă foto nud.

„Am vrut să celebrez împlinirea a 32 de ani de carieră, având certitudinea că mă simt mai împlinită ca oricând, din toate punctele de vedere. Acest calendar conţine fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă şi mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu şi îl îngrijesc pe măsură”, a afirmat Gabriela Spanic.


Aşa cum era de aşteptat, fotografiile au fost răspândite pe reţelele de socializare, iar fanii au fost mai mult decât încântaţi. 

Născută pe 10 decembrie 1973, în Venezuela, Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele. În anul 1992, ea a câştigat titlul de Miss Venezuela, după care şi-a început cariera în actorie. 

Gabriela Spanic a venit şi în România în urmă cu mai bine de 15 ani, iar în acea perioadă se zvonea că actriţa s-ar fi îndrăgostit de Lucian Viziru. Atunci, celebra actriţă de telenevole a fost invitată şi la emisiunea 'De 3x femeie', unde chiar Lucian Viziru i-a fost gazdă.

Mai mult, actriţa a apărut şi în telenovela românescă 'Numai iubirea', unde s-a sărutat cu Lucian Viziru.