Nu are rost sa te chinui cu gene false sau tot felul de produse scumpe care iti promit marea cu sarea. Tot ce iti trebuie e in acest material. Si, evident, sa si faci ca la carte tot ce ti se arata.

Gene mai groase, în mod natural

1. Ulei de ricin pentru gene

Uleiul de ricin este bogat în substanţe nutritive, inclusiv acidul ricinoleic. Acesta este un tip de acid gras care reduce inflamaţia şi poate, la rândul său, să promoveze creşterea în zonele de pe pleoape care ar putea fi inflamate. Uleiul de ricin stimulează, de asemenea, creşterea ţesutului, ajutând la vindecarea rănilor – poate o infecţie oculară care blochează creşterea genelor?!

Proprietăţile uleiului sunt numeroase: reduce uscarea şi acumularea de piele moartă care impiedica genele de la creşterea la potenţial maxim. Puneţi 2 linguri de ulei şi 2 linguri de gel de aloe vera pe un tampon de bumbac. Ştergeţi cu grijă genele, fără a baga produsele in ochi. Lasati peste noapte, apoi clatiti cu o discheta calda, dimineata. Faceţi acest lucru zilnic, timp de 2-3 luni.

2. Aloe vera pentru gene

Planta a fost folosita de mult timp ca o modalitate buna de a vindeca arsuri şi chiar cicatrici. Acest gel, derivat din planta aloe vera, conţine vitaminele A, C, E, acidul folic, colina, B1, B2, B3 (niacin), B6. Este, de asemenea, una dintre puţinele plante care conţine vitamina B12. Această plantă are minerale precum calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, sodiu, fier, potasiu, cupru şi mangan.

Şi, pentru că genele sunt celule care depind de un organism sanatos, toate substanţele nutritive de mai sus joacă un rol critic în procesul de crestere. Pentru a utiliza, folositi o periuta de rimel, curata. Inmuiaţi in gelul de aloe vera. Aplicati ca un rimel şi lăsaţi peste noapte. Clătiţi cu o discheta caldă dimineaţa. Faceţi acest lucru zilnic, timp de 1-2 luni.

Află mai multe soluţii pe ciao.ro!