Bărbatul lucrează la unul dintre cele mai mari restaurante de tip fast-food din ţară şi a mers să lase o comandă în apropierea casei unde locuia femeia de 92 de ani. Când a aflat ce are în plasă, bătrânica i-a spus că îşi doreşte şi ea exact acelaşi lucru ca şi vecinii ei. 

În loc să îi explice femeii ca trebuie să sune prima dată la restaurant pentru a face comanda, bărbatul a luat telefonul şi a făcut el acest lucru în locul ei.  

Citeşte şi: A găsit o carte cu numele unei femei. A căutat-o şi i-a scris. Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit

Tot momentul a fost surprins de un o tânără, Maris, care i-a fotografiat pe cei doi şi a povestit totul pe Facebook. Postarea a adunat în scurt timp peste 300.000 de reacţii, iar curierul a câştigat simpatia milioanelor de oameni din întreaga lume. 

"Mi s-a părut foarte drăguţ. Foarte puţini tineri dau atenţie celor în vârstă. Când i-am văzut, mi-am luat telefonul şi le-am făcut o fotografie. Este un sentiment plăcut atunci când impărtăşeşti momente deosebite ai căror protagonişti sunt oameni pe care nici măcar nu îi cunoşti", a declarat acesta pentru BuzzFeed. 

Dovada că un gest simplu poate însenina ziua altor oameni. Poate că ar trebui să facem mai des astfel de bucurii mărunte, nu-i aşa?  


Sursă: indy100.com