Vrei tot timpul ca partenerul tău se se comporte fix aşa cum îţi doreşti tu-Nu trebuie să-i impui partenerului tău să se poarte într-un anumit fel. Dacă tu nu te poţi comporta altfel decât vrei,nici cei din jurul tău nu o pot face.

Vrei să te facă tot timpul fericită-Dacă eşti nefericită pentru că partenerul tău nu îţi acordă ţie toată atenţia lui,gândeşte-te că nu trebuie să te rezumi la acest lucru pentru a te simţi fericită. Încearcă să fii mulţumită pentru toate lucrurile frumoase care ţi se întâmplă zi de zi şi să nu depinzi de fericirea pe care ţi-o oferă cei din jur.

Te aştepţi să-ţi citească gândurile-Îţi doreşti ca partenerul tău să facă anumite gesturi fără să-i spui ceea ce-ţi doreşti. De multe ori,bărbaţii nu intuiesc ce-şi doresc partenerele lor,chiar dacă au o relaţie de lungă durată. De aceea,cel mai bine este să comunici cu partenerul tău şi să-i spui ce-ţi doreşti.

Vrei ca tot timpul tu să fii cea care are dreptate-Într-o relaţie de cuplu nu ar trebui să fie vorba de cine are mai multă dreptate. Important este ca de fiecare dată când aveţi o neînţelegere să comunicaţi şi să încercaţi să ajungeţi la un punct comun.