Nu iei iniţiativa

Este greşită concepţia potrivit căreia bărbatul trebuie să fie cel care ia iniţiativa în dormitor. Acest lucru trebuie să existe de ambele părţi,pentru a preveni apariţia monotoniei.

Orice relaţie trebuie condimentată cu puţină sare şi piper,aşadar,nu ezita să fii tu cea care ia iniţiativa. Barbaţilor le place,cel putin la fel de mult,ca şi femeilor,să fie răsfăţaţi în dormitor şi să se simtă doriţi.

Poziţia femeilor în societate s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului şi nu mai este cazul ca în aceste timpuri să rămânem încă la ideea ca bărbatul trebuie să fie cel care face primul pas.

Eşti complexată de felul în care arăţi

La începutul unei relaţii este bine ca unele lucruri să le ţii doar pentru tine. A-i spune iubitului tău că eşti complexată de felul în care arăţi nu este o idee tocmai bună.

Faptul că te îndoieşti de tine s-ar putea să îi schimbe şi lui părerea în ceea ce te priveşte. Atitudinea este extrem de importantă în orice tip de relaţie.

În plus,bărbaţii nu sunt interesaţi de detaliile pe care femeile le consideră a fi majore. Aşadar,bucură-te alături de partenerul tău,lăsând la o parte complexele de orice fel.

Nu îi spui ce-ţi place

Pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale,este important să-i spui partenerului ce-ţi place în materie de sex. Numai aşa veţi ajunge să vă cunoaşteţi mai bine şi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă.

Bărbaţii vor foarte mult să îşi satisfacă partenera,cu alte cuvinte,vor fi foarte receptivi la ceea ce le spuneţi. Şi dacă instrucţiunile sunt oferite într-o manieră care nu le afecteaza mândria masculină,vor aprecia cu atât mai mult.