Berbec

Problemele financiare încep să dispară, dar e nevoie să începeţi să economisiţi pentru mai multă linişte pe viitor. Presiunile venite din toate părţile, mai ales din sectorul profesional, vor dispărea, deci nivelul de stres va scădea şi el. Bucuraţi-vă de orice ocazie de comunicare pentru a cunoaşte persoane noi.

Nativii din zodia Berbec trebuie să îşi mute atenţia pe lucrurile bune care se întâmplă în viaţa lor în această săptămână. Ei atrag ceea ce gândesc. Aşadar, nu trebuie să se lase afectaţi de micile inconvenienţe ce mai apar din când în când. 

Taur

Începutul săptămânii aduce tensiuni financiare însă răbdarea e bine-venită acum, pentru că în weekend lucrurile încep să se clarifice, iar tensiunile, să dispară. Viaţa familială vă solicită atenţia şi trebuie să vă concentraţi asupra problemelor casnice.

Nativii din zodia Taur trebuie să înveţe să îşi păstreze calmul. În această săptămână pare că tot ceea ce se întâmplă în jurul lor îi irită şi sunt pregătiţi în fiecare secundă să riposteze. Totuşi, aceasta nu este, cu siguranţă, cea mai bună soluţie. 

Gemeni

Aspectele emoţionale nu sunt bine evidenţiate, deci relaţiile de dragoste pot trece printr-un şir de suişuri şi coborâşuri. Cu un aflux de evenimente care se aproprie, dragostea va ajunge pe planul al doilea, în timp de munca va fi în prim-plan. Aveţi grijă la stres!

Nativii din zodia Gemeni simt că au ajuns la fundul sacului pe planul financiar. Nu trebuie să se demoralizeze şi nici să se plângă. Faptul este deja consumat. Ceea ce pot face în prezent este să muncească dublu faţă de până acum şi să dea dovadă de ambiţie. Lucrurile vor reveni la normal. 

Rac

Astrele vă favorizează şi veţi vedea că nu se mai poate vorbi de lipsa norocului. Oportunităţi noi vor apărea, dar munca va deveni prioritară. Vă va fi destul de greu să vă păstraţi un echilibru între viaţa personală şi carieră.

Nativii din zodia Rac nu mai acceptă să fie încă o dată dezamăgiţi de cineva la care ţin. Sunt extrem de intuitivi în această săptămână şi reuşesc să depisteze minciunile chiar înainte ca acestea să fie rostite. Sunt pregătiţi să îşi restrângă cercul de prieteni dacă este necesar. 

Leu

E o săptămână contrastantă, având în vedere că apar oportunităţi noi însă sunteţi foarte concentraţi şi pe probleme vechi. Atenţia vi se va îndrepta asupra treburilor casnice. Cu toate greutăţile care mai sunt, priviţi în faţă cu optimism! Vă va ajuta la atingerea ţelurilor dumneavoastră mai repede decât credeaţi.

Aceasta nu este o săptămână foarte bună pentru nativii din zodia Leu. Reuşesc să îndepărteze pe toată lumea din jurul lor cu atitudinea negativă pe care o au. Trebuie să îşi ia un timp să reflecteze în interiorul lor asupra adevăratelor probleme care îi macină. 

Fecioară

Activitatea profesională vă solicită foarte mult. Dacă aveţi proiecte pe rol, sunteţi mult mai eficienţi acum, iar acestea se vor finaliza cu succes. Familia vă atrage atenţia că o neglijaţi. Mai ales persoana iubită trebuie să se bucure de interesul vostru.

Nativii din zodia Fecioară vor ieşi în evidenţă în această săptămână prin seriozitatea de care dau dovadă la locul de muncă. Ei demonstrează că nimic bun nu se obţine peste noapte, iar eforturile lor sunt mai mult decât apreciate. 

Balanţă

Tot munca va fi în centrul preocupărilor dumneavoastră. E nevoie să fiţi mai deschişi şi dispuşi să învăţaţi lucruri noi pentru a beneficia de oportunităţile profesionale, astfel încât acestea să se materializeze în câştiguri financiare consistente.

Nativii din zodia Balanţă trebuie să poarte o discuţie serioasă cu partenerul lor de viaţă. S-au adunat destul de multe reproşuri şi, dacă nu se rezolvă nimic acum, lucrurile cu siguranţă nu se vor îndrepta mai târziu. Trebuie să ia atitudine! 

Scorpion

Aspectele profesionale şi cele financiare sunt foarte bine evidenţiate şi se pare că vor rămâne aşa pentru mult timp. Aveţi gânduri de a face o schimbare şi depinde numai de dumneavoastră ce drum alegeţi. Ceva proiecte mai vechi s-ar putea revizui acum, pentru că au potenţial de dezvoltare.

Nativii din zodia Scorpion trebuie să se detaşeze de problemele pe care le au. Este necesar să caute activităţi care îi pot ţine mereu în priză şi ocupaţi. Astfel, vor deveni mult mai productivi şi vor uita de ceea ce îi supără cu adevărat. 

Săgetător

Relaţiile de dragoste vor avea parte de o săptămână romantică şi foarte creativă. Multe dintre certurile care persistau încep să dispară, iar problemele se transformă în planuri de viitor. Este momentul propice pentru a lua decizii importante în viaţa personală.

Nativii din zodia Săgetător doresc să petreacă cât mai mult timp alături de partenerul lor de viaţă. Se simt foarte fericiţi, iar prezenţa persoanei iubite nu poate decât să amplifice această stare. Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ei. 

Capricorn

Şi dumneavoastră veţi avea mult de muncă, iar nivelul stresului poate atinge cote înalte în unele zile. Încercaţi să vă relaxaţi ori de câte ori aveţi ocazia. În weekend daţi ocazia prietenilor să vă scoată din casă. Nu veţi regreta!

Nativii din zodia Capricorn au probleme cu gestionarea banilor pe care au reuşit să îi strângă. Au atât de multe planuri însă mult prea puţine resurse. Dacă nu vor face economii, situaţia se va complica din ce în ce mai tare pentru ei. 

Vărsător 

Aspectele personale primează în această săptămână. Auspiciile dragostei sunt bine conturate datorită accentului care va cădea pe comunicare. Pentru a scăpa mai repede de atribuţiile de muncă, va trebui să vă organizaţi mai bine timpul.

Nativii din zodia Vărsător se simt destul de stresaţi în ultimul timp din cauza problemelor de la locul de muncă. Acest lucru îi determină să mănânce mai mult decât ar trebui. Trebuie să aibă grijă de sănătatea lor şi să evite pe cât posibil excesele alimentare. 

Peşti

Familia reprezintă şi ea centrul universului dumneavoastră în această săptămână. Atât timp cât există înţelegere, diplomaţie şi comunicare, relaţiile dintre voi se vor îmbunătăţi şi vor deveni chiar fructuoase. Trebuie să găsiţi totuşi o balanţă între carieră şi viaţă personală…

Nativii din zodia Peşti nu trebuie să se simtă obligaţi să asculte criticile celor din jurul lor doar pentru că le sunt prieteni. Atunci când consideră că este prea mult, este dreptul lor să oprească tot răul de la rădăcină.


Sursă: huff.ro