BERBEC

Stau foarte bine mai ales marţi şi miercuri. Luptă cu persoane puternice şi îşi impun argumentele.


TAUR

Taurii maschează o pierdere şi încep săptămână cu calm linişte şi pace. Sunt foarte atenţi la ce fac cei din jurul lor, simt mirosul banilor. 


GEMENI

Gemenii critică lipsa de implicare a unui prieten, au şi ei un interval în care sunt dezamăgiţi. Au multe argumente şi obţin până la urmă ce îşi doresc. 


RAC

Racii au o săptămână foarte bună. Adoptă poziţii rigide şi ofensive. Sunt foarte ambiţioşi, fac ordine şi sunt puşi pe fapte mari. Unii se bazează pe prieteni. 


LEU

Leii renunţă la realizări pentru viitor, dar stau mai bine la capitolul relaţii. Vor să îşi ia mai mult timp pentru a face planuri şi au nevoie de un alt regim de lucru. Se gândesc la prosperitate pe care o pot atinge dacă renunţă la unele activităţi. 

Citeşte şi: Patru zodii sunt binecuvântate de Dumnezeu. Eşti printre ele?


FECIOARĂ

Fecioarele cer suport şi garanţii. Sunt foarte sigure pe ele. În săptămâna viitoare e bine să se bazeze mai mult pe ele şi nu pe ceea ce declară apropiaţii. Şi fecioarele se gândesc la bani. 


BALANŢĂ

Balanţele au o săptămână în care comunică foarte bine, dau sfaturi excepţionale şi îi dau curaj partenerului de viaţă. Îşi pot împărtăşi experienţa profesională. Piatra de încercare a săptămânii e relaţia de cuplu. 


SCORPION

Scorpionii sunt cei mai norocoşi din punct de vedere financiar, trebuie să se gândească la rezultate concrete din punct de vedere financiar pentru că pot să le atingă. În această săptămână au parte de câştig dacă ştiu să îşi aleagă colaboratorii. Nu e suficient să fie doar ei mobilizaţi, de aceea trebuie să elimine orice sursă de pierdere financiară.

Citeşte şi: Când îţi va merge prost în 2019, în funcţie de zodie. Ghinion pentru Gemeni şi Balanţe în februarie

SĂGETĂTOR

Săgetătorii doresc mai mult decât pot duce. Au farmecul lor, îşi doresc multe pentru 2019 şi s-ar putea să se înhame la prea multe.


CAPRICORN

Capricornii îşi reprimă ambiţii şi au o săptămână care începe destul de furtunos, cu multă agitaţie. Relaţia cu tinerii este foarte bună şi pot obţine avantaje datorită unor inovaţii. Au ambiţii foarte mari şi asta se vede mai ales în weekend când discută cu partenerul lor despre planurile de viitor. 


VĂRSĂTOR

Vărsătorii au idei, dar le lipseşte energia. Ei spun ce gândesc şi nu menajează pe nimeni. Trebuie să îşi evalueze forţele în această săptămână şi să fie mai realişti. Vărsătorii stau bine şi la capitolul sentimente. În weekend trebuie să fie atenţi la sănătate şi să aibă grijă de energia lor. 


PEŞTI

Peştii se descurcă, sunt într-o schimbare de imagine excepţională şi se înconjoară de persoane foarte serioase. Marţi şi miercuri sunt foarte practici şi pătrund în zone în care au interes, în restul săptămânii trebuie să fie atenţi la activităţile în care se implică.


Sursă: antena3