Horoscop 17-23 martie BERBEC

Alinierea de planete din Peşti e formată din Soare-Mercur Retrograd şi Neptun. Poate aduce tensiuni la locul de muncă, defecţiuni ale aparaturii, inclusiv de comunicare (calculator, telefon, card bancar, credite, etc.), afecţiuni legate de sănătate. Câştigă cei care muncesc bine.

Horoscop 17-23 martie TAUR

Venus şi Lilith sunt în cuadratură cu Marte din zodia voastră. E bine să vă feriţi de avansurile şefilor. Nu e bine să vă legaţi la cap fără să vă doară. Analiza karmică este cea care vă arată drumul corect în viaţă (carieră, bani). Sănătatea cere dietă studiată şi mişcare în aer liber.

Horoscop 17-23 martie GEMENI

Mercur este Retrograd şi rezonează cu Soarele şi Neptun din Peşti. E bine să vă găsiţi liniştea în lăcaşele de cult şi să respectaţi orânduirea cerească. Trebuie să donaţi celor mai puţin norocoşi, adică să faceţi pomană.

Horoscop 17-23 martie RAC

Această zodie este numită şi Zodia Cancerului deci e bine să vedeţi ce spital a făcut Gigi Becali, care e Rac, pentru bolnavii de cancer. Credinţa este punctul lui forte şi o are de la mama sa. E bine să fiţi atenţi cu cine vă combinaţi la locul de muncă, să nu aveţi probleme. Sănătatea se vrea îngrijită.

Horoscop 17-23 martie LEU

E perioada în care credinţa vă poate feri de accidente, incidente sau momente jenante. Deschideţi ochii la relaţiile pe care le aveţi sau la cele pe care le puteţi lega. Pasiuni ieftine pentru unii în amor. Adevăratele pasiuni ascunse în dragoste trebuie studiate ca la carte (pot aduce nemurire şi iubire în spirit).

Horoscop 17-23 martie FECIOARĂ

Este Zodia Fecioarei Maria şi nu trebuie să fiţi Gică Contra. Neptun (planeta credinţei) este perfect aliniată acum cu Soarele (Astrul Zilei) şi Mercur Retrograd. Evitaţi să criticaţi şi să-i judecaţi pe cei din jur. O bârfă mică nu este un păcat, dar critica dură este! Să nu vă lăsaţi călcaţi(e) în picioare de oricine, să daţi replica.

Horoscop 17-23 martie BALANŢĂ

Unele native şi nativi ale zodiei îşi fac de cap. Unii cu probleme karmice grave (păcate, lipsă de credinţă, destrăbălare) pot avea probleme cu sarcina şi naşterea. Nu toate cele care poartă numele Sfântului Andrei sunt pozitive şi protejate/ţi de Sfântul acesta.

Horoscop 17-23 martie SCORPION

Scorpionii de lumină trebuie să fie atenţi cu cine se combină! Cei ai întunericului (plutonienii adâncurilor) vor suferi pentru iubiri neîmpărtăşite sau alegerile neinspirate în plan social(carieră, loc de muncă, dragoste).

Horoscop 17-23 martie SĂGETĂTOR

Schizotimici sau Ciclotimici, nu cred că există vreo diferenţă când este vorba de aventură. Nexusienii sunt rari şi nu fac rău. Dimpotrivă, ajută şi susţin. Compatibilitatea este o chestiune fină şi subtilă. Alinierea de planete de care vorbeam anterior îi pune la zid şi nu-i face zei.

Horoscop 17-23 martie CAPRICORN

Sinceritatea e rară la aceşti nativi. Unii sunt subtili şi inteligenţi, alţii sunt ieftini şi răzbunători. Trebuie să creadă şi să trăiască precum pustnicii, să nu aibă probleme ca prea-curvia, dezmăţul, vicii sexuale. Pot fi şi din alte zodii cu predominantă Capricorn-Scorpion, Săgetător, Leu.

Horoscop 17-23 martie VĂRSĂTOR

Cuminţenia este pentru mulţi dintre aceşti nativi. Dar sunt şi excepţii de la regulă. Veţi achita plăţi restante. Recuperaţi banii de la cei care vă sunt datori, cu acest Mercur acum Retrograd. În rest, deplasări şi distracţie.

Horoscop 17-23 martie PEŞTI

Fiţi atenţi la bâlbe, la lucrurile care se vor finalizate, la discuţiile interminabile şi păguboase. Dieta poate ţine şi de post, dar vă recomand postul catolic. Un abonament la sală de fitness sau la piscină e obligatoriu. Să fiţi activi!

HOROSCOP APRILIE 2019: Patru zodii vor avea noroc cu carul în aprilie

Horoscop 2019. Zodiile care îşi ating scopurile anul acesta, cu orice preţ!

Sursa: kfetele.ro