Berbec

Cei născuţi în zodia Berbec pot avea parte de o surpriză plăcută din partea celor dragi care poate veni la pachet cu nişte reproşuri spuse mai în glumă, mai în serios. Momente de impulsivitate care pot altera atmosfera. Nativii se disting printr-o energie debordantă şi chef de distracţie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o sumă de bani.

Taur 

Cei născuţi în zodia Taur au parte de discuţii pe teme sentimentale şi cineva din familie le poate oferi un sfat care se va dovedi folositor. Se întrevăd drumuri la rude, iar nativii pot avea parte de surprize plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu fie critici cu membrii din familie mai în vârstă, ci să încerce să-i înţeleagă.

Gemeni 

Cei născuţi în zodia Gemeni ar putea primi invitaţii de a ieşi în oraş, de a participa la evenimente. În prima parte a zilei este posibil să fie surprinşi de o vizită neaşteptată. Momente de glorie şi de apreciere. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să cunoască o persoană care să le deschidă noi orizonturi şi să le trezească anumite dorinţe, vise.

Rac

Cei născuţi în zodia Rac au parte de discuţii pe teme financiare şi astfel pot căuta sfaturi şi mijloace de a-şi îmbunătăţi veniturile. Nativii, în funcţie ce anturaj, vor fi mai mult sau mai puţin încântaţi de ofertele de asociere primite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuieşte să se consulte în decizii cu partenerul de viaţă.

Leu 

Cei născuţi în zodia Leu sunt sfătuiţi să aibă grijă la alimentaţie şi să nu facă niciun fel de exces. Contextul astral, deşi le aduce optimism şi o stare psihică bună, le-ar putea favoriza unele afecţiuni mai vechi şi către seară nativii s-ar putea să nu mai fie în formă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se streseze sub nicio formă şi pe cât posibil să se odihnească. Până la urmă este Crăciunul!

Fecioară

Cei născuţi în zodia Fecioară au tendinţa de a fi irascibili şi pare că nimic din ce se petrece în jurul lor nu le este pe plac. Este posibil să primească veşti de la persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme şi astfel să devină puţin mai bine dispuşi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai îngăduitori cu cei dragi, până la urmă, astăzi este Crăciunul.


Balanţă

Cei născuţi în zodia Balanţă dau dovadă de optimism, bună dipoziţie şi chef de distracţie. În funcţie de anturaj, este posibil să fie mai mult sau mai puţin comunicativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanţă le cere să fie rezervaţi în cheltuieli. Nativii au tendinţa de a face cheltuieli inutile doar pentru a se simţi bine, pentru a ieşi în evidenţă, iar ofertele de Crăciun vor fi toate pe placul lor.

Scorpion

Cei născuţi în zodia Scorpion au ocazia să petreacă prima zi de Crăciun într-un anturaj nou, înconjuraţi de oameni importanţi, de vază. Nu va fi nevoie să cunoască multe persoane, căci nativii, vor fi extrem de comunicativi şi dispuşi să lege noi prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a purta discuţii legate de zona profesională, de carieră.

Săgetător

Cei născuţi în zodia Săgetător sunt sfătuiţi să nu-şi facă prea multe planuri pentru azi pentru că le-ar putea anula. Nativii se vor simţi foarte bine alături de persoanele cu care-şi petrec Crăciunul şi este foarte posibil să renunţe la alte întâlniri planificate în agendă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă momente frumoase, romantice alături de persoana iubită. Pare a fi un nou început.

Capricorn

Cei născuţi în zodia Capricorn au parte de unele frământări în plan sentimental şi cineva din familie i-ar putea sfătui, i-ar putea ajuta să ia o decizie. Cu toate că nu este Crăciunul, unii nativi vor intra în conflicte serioase cu persoana iubită şi vor profita de timpul liber pentru a face reproşuri, nicidecum pentru a-şi îmbunătăţi relaţia. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuieşte să renunţe la această atitudine şi să fie mai înţelegători. Cel puţin azi.

Vărsător

Cei născuţi în zodia Vărsător au tendinţa de a cheltui peste măsură, în special în scopuri caritabile. De asemenea, cuprinşi de spiritul sărbătorilor, nativii pot face unele investiţii neplanificate şi acest aspect le-ar putea aduce acuze din partea persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuieşte să fie mai calculaţi şi mai responsabili din punct de vedere financiar.

Peşti

Cei născuţi în zodia Peşti se dedică familiei şi activităţilor alături de cei dragi. Nativii vor fi bine dispuşi, veseli şi cu simţul umorului. Moment bun pentru a-şi asculta intuiţia, mai ales că pe seară pot cunoaşte o persoană care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Peşti îi sfătuieşte să nu se lase cuceriţi doar de ceea ce văd şi aud, ci să facă analize mai profunde. 

Sursa: cancan.ro