Berbec

Cei născuţi în zodia Berbec îşi vor concentra atenţia asupra sectorului profesional. Cariera nativilor este pe primul loc şi luptă pentru a se face remarcaţi la locul de muncă. Este momentul unor schimbări benefice, aspect care poate aduce şi un nou loc de muncă. Luna Plină le va aduce un nou început legat de familie şi locuinţă, dar poate însemna, în funcţie de contextul fiecărui nativ în parte, şi culegerea roadelor. Nativii se pot muta într-o altă casă, se pot împăca cu o rudă cu care s-au aflat în conflict până acum şi pot consolida relaţia cu cei dragi.


Taur

Cei născuţi în zodia Taur vor fi tentaţi să plece într-o călătorie sau să înceapă un curs de perfecţionare profesională. Nativii sunt determinaţi să avanseze în carieră sau chiar să îşi schimbe domeniul de activitate şi fac tot ce se poate în această direcţie. O serie de convingeri de viaţă pot fi privite cu alţi ochi în această perioadă. Aspectele devin cu atât mai puternic conturate cu cât Luna Plină le poate aduce ocazia de a începe un nou capitol legat de călătorii şi studii. O serie de nativi pot finaliza un curs şi pot obţine o diplomă. Relaţia cu rudele se va îmbunătăţi şi nativii vor excela în comunicare.

Citeşte şi: Cele mai ghinioniste zodii în 2019. Necazurile se ţin lanţ de ele!


Gemeni

Cei născuţi în zodia Gemeni se preocupă intens de zona financiară. Nativii vor încerca să aducă îmbunătăţiri în acest sector şi nu este exclus ca acum să demareze un proiect, o afacere împreună cu partenerul de viaţă. Acolo unde contextul este deja creat este posibil ca nativii să primească o moştenire. Configuraţia astrală formată de Soare este puternic susţinută şi de aspectul de Lună Plină care va aduce culegea roadelor în acelaşi sector financiar. Acum este momentul semnării noilor colaborări, dar şi momentul negocierilor salariale. Nativii pot primi o mărire de salariu, un bonus, o primă.


Rac

Cei născuţi în zodia Rac îşi concentrează toată atenţia asupra sectorului amoros unde pot apărea noi oportunităţi de a începe o relaţie. Aspectul este susţinut atât de Soare, cât şi de Luna Plină care se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalităţii, cu influenţă puternică asupra axei relaţionale. Pe de altă parte, nativii care s-au aflat în conflicte cu partenerul de viaţă şi se simt epuizaţi pot decide să încheie relaţia acum. La modul general, este momentul să culeagă roadele a tot ceea ce au semănat începând cu luna iulie şi până acum.


Leu

Cei născuţi în zodia Leu îşi concentrează atenţia asupra locului de muncă. Nativii au ocazia să iasă în evidenţă, să se facă remarcaţi, să-şi schimbe jobul, iar ofertele de muncă nu vor întârzia să apară. Este momentul ca Leii să muncească mai mult pentru a-şi atinge obiectivele, mai ales că vor primi toată energia de care au nevoie de la Soare. Luna Plină le va aduce stări de interiorizare şi nativii vor medita asupra unor situaţii care au legătură cu cariera. Se cere mai multă atenţie acordată sănătăţii.


Fecioară

Cei născuţi în zodia Fecioară îşi vor concentra toată atenţia asupra educaţiei copiilor, – acolo unde este cazul, dar şi asupra relaţiei cu persoana iubită, capitol unde vor face tot ce le stă în putinţă pentru a consolida legătura. Nativii care întreprind activităţi artistice şi de creaţie au şanse mari de reuşită în această perioadă şi pot înregistra succese răsunătoare. Luna Plină le va aduce culegerea roadelor unui proiect, posibil care să se fi desfăşurat împreună cu o persoană din anturaj. Totodată, este posibil să lege noi prietenii, dar şi să încheie unele mai vechi care au fost amprentate de neînţelegeri în ultima perioadă.


Balanţă

Cei născuţi în zodia Balanţă vor prefera să-şi petreacă timpul alături de familie şi persoanele dragi. Nativii se vor sfătui cu rudele şi vor purta dialoguri constructive, vor face planuri pe termen lung. Moment bun pentru a se ocupa de locuinţă, de amenajări, redecorări, renovări şi curăţenie generală. Luna Plină le poate aduce încheierea unei etape în plan profesional şi trecerea la alt nivel. Acest aspect poate aduce o avansare în funcţie pentru mulţi dintre nativii Balanţă.

Citeşte şi: 2019, anul schimbărilor bruşte! Vezi ce te aşteaptă în noul an, potrivit numerologieiScorpion

Cei născuţi în zodia Scorpion se vor mobiliza săptămâna aceasta şi-şi vor fixa obiective profesionale înalte pe care vor lupta să le atingă. Este momentul să înveţe lucruri noi, să studieze, să înceapă cursuri noi, posibil chiar de perfecţionare profesională şi să-şi pună în evidenţă abilităţile. În plus, Luna Plină le aduce ocazia să încheie nişte cursuri, să obţină acreditări, diplome şi să treacă cu succes nişte examene. Apetitul pentru călătorii se va deschide, iar nativii pot relua legătura cu o persoană aflată în străinătate sau pot cunoaşte o persoană de altă cultură, religie, naţionalitate.


Săgetător

Cei născuţi în zodia Săgetător vor avea ocazia să-şi îmbunătăţească veniturile în această perioadă. Nativii pot primi o mărire de salariu, o primă, un bonus de performanţă sau un comision substanţial care să le echilibreze pe moment veniturile. Sunt sfătuiţi să caute colaborări noi şi să nu refuze asocierile profesionale. În plus, aspectul este susţinut şi de Luna Plină care se formează întocmai în sectorul avantajelor materiale şi al moştenirilor şi poate aduce culegerea roadelor unui proiect, dar şi începerea unuia nou, posibil chiar împreună cu partenerul de viaţă.


Capricorn

Cei născuţi în zodia Capricorn se bucură de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalităţii. Nativii vor fi mult mai energici ca până acum, mai optimişti şi mai plini de viaţă. Totodată, interesul pentru persoana iubită va creşte şi vor avea ocazia de a petrece momente frumoase în compania acesteia. Luna Plină se va forma pe casa partenerială, prin urmare poate fi sfârşitul unei etape, în cazul cuplurilor foarte încercate în ultima perioadă, dar aspectul poate aduce şi o nouă poveste de iubire, în cazul nativilor care-şi doresc asta. Noi parteneriate profesionale pot fi demarate în această perioadă.


Vărsător

Cei născuţi în zodia Vărsător sunt sfătuiţi să se preocupe mai mult de sectorul sănătăţii, deoarece tranzitul Soarelui îi va îndemna să ia atitudine vizavi de nişte afecţiuni mai vechi pe care le-au ignorat până acum. Totodată, tendinţa majoră a nativilor va fi de a se izola şi de a medita la deciziile şi acţiunile din ultimul timp. În plus, Luna Plină le cere mai multă odihnă şi mai multă grijă la alimentaţie. La locul de muncă pot apărea provocări noi, însă nu este momentul să se suprasolicite. Pentru unii nativi se poate încheia o etapă în sectorul profesional şi se pot culege roadele.

Citeşte şi: Zodiile care vor rămâne singure pentru totdeauna. Se îndrăgosesc, însă renunţă prea uşor


Peşti

Cei născuţi în zodia Peşti vor fi înclinaţi către socializare, către distracţie şi vor petrece timp în compania prietenilor. Este momentul să pună în practică nişte planuri profesionale avute, nişte proiecte pe care le-au tot amânat în ultima perioadă. Luna Plină le poate aduce încheierea unei etape în sectorul sentimental, aspect care poate însemna o despărţire, în special dacă relaţia a fost una tensionată şi nemulţumitoare. Nativii nu vor suferi deoarece se bucură de protecţia lui Chiron, Vindecătorul zodiacului. Tot în acest context, nativii pot cunoaşte o persoană nouă cu care să înceapă o poveste de dragoste.