BERBEC

Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru. Pe parcursul acestei săptămâni reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care poate le presupune. Cariera este prioritară pentru tine, chiar dacă familia îţi reproşează mereu acest aspect.


TAUR

Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ţi da voie să trăieşti la un alt nivel, mai profund, propria realitate emoţională.


GEMENI

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acţionezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti în îndeplinirea propriilor visuri. Începutul acestei săptămâni mai călduroase aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Decizia de a lucra şi la aspectul fizic este una excelentă şi benefică stării interioare, chiar dacă presupune un efort susţinut.


RAC

Pentru a menţine un echilibru între profesional şi personal este nevoie de multe resurse. Chiar dacă eşti de părere că majoritatea deciziilor sunt raţionale, partea emoţională îşi spune cuvântul în multe dintre aspectele vieţii tale. Prinzi mai mult curaj atunci când trebuie să vorbeşti despre propriile traume şi astfel reuşeşti să te accesezi într-un mod mult mai profund şi autentic.


LEU 

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îţi dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minţi singură. În familie au loc în fiecare zi conflicte pe care nu reuşeşti să le înţelegi. Mai mult decât atât, agitaţia în care te transpun te fac să te retragi şi să te concentrezi pe propria stare de bine.

Citeşte şi: Obiectele care aduc noroc fiecărei zodii, în parte


FECIOARĂ

Anxietatea colectivă pe care o recunoşti în dinamica propriei familii are drept sursă experienţa de viaţă a fiecărui membru care o alcătuieşte. Pe parcursul acestei săptămâni îţi va fi tot mai dificil să faci alegeri pentru propriul bine deoarece atenţia îţi este îndreptată către cei dragi. Ajungi din nou să te neglijezi şi asta nu va fi în avantajul tău din punct de vedere energetic.


BALANŢĂ

Ai senzaţia că totul devine foarte dificil de obţinut. Astrele vor încerca să te domine într-o manieră pozitivă pe parcursul întregii săptămâni, dar şi aşa lucrurile vor fi destul de dificil de armonizat. Diada Marte-Pluto te va forţa să iei decizii radicale în plan personal deoarece în acest mod vei reuşi să îţi regăseşti echilibrul interior. Trebuie să renunţi la anumite „ancore toxice”.


SCORPION

Reuşeşti mereu să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar. Pentru tine deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ţi demonstra abilităţile organizatorice. În plan profesional îţi doreşti să fii remarcată, acest lucru este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur.


SĂGETĂTOR

Încă de la începutul săptămânii la birou ai de luat decizii importante. Acestea ar putea să îţi afecteze viitorul profesional. Încearcă să priveşti lucrurile în perspectivă şi nu te lăsa „cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcţii de acţiune. Cântăreşte foarte bine opţiunile pe care le ai.

Citeşte şi: Zodiile de femei cu care orice bărbat s-ar căsători. Sunt soţii ideale


CAPRICORN

Este esenţial să acţionezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Acest lucru ţi s-a demonstrat în timp. Este de preferat să nu vorbeşti prea mult cu ei despre acţiunile pe care urmează să le faci în ceea ce priveşte cariera. Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoşti că nu te mai dedici ca altădată planurilor împreună cu cei dragi.


VĂRSĂTOR

Trăieşti într-o continuă agitaţie emoţională din cauza nesiguranţei. Trebuie să încerci să îţi dai seama ce anume îţi doreşti de la cel de lângă tine. Aşteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îţi fac rău şi ţie. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci.


PEŞTI 

Poate sună copilăresc, încă tot ceea ce trebuie să faci este să îţi dai voie să simţi. Eşti blocată în esenţa anumitor întâmplări de care ai avut parte şi încă acţionezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiţionare este periculoasă pe termen lung. În weekend este de preferat să te odihneşti, renunţând la planurile stabilite.


Sursă: elle.ro