Horoscop Taur 2019 complet

Horoscop Taur 2019 - cariera

Performanţele vor fi la cote maxime. Factorii externi îţi influenţează domeniul de activitate. Lasă încăpăţânarea deoparte. Vei fi ocupat tot anul cu volumul de muncă. Trebuie să eviţi proiectele în echipă sau colaborările. Vei avea multe reuşite în anii următori dacă tragi tare în 2019. Rezultatele în cariera vor apărea la finalul anului.

Horoscop Taur 2019 - dragoste

viaţa amoroasă va fi în armonie în 2019. Va fi o perioadă liniştită şi vei avea experienţe satisfăcătoare în viaţa amoroasă. Pentru unii Tauri, dragostea va fi principala lor preocupare în 2019. Pentru alţii va fi o pierdere de timp şi energie. Sensibilitatea ta va face relaţiile să meargă bine. Jumătatea lui 2019 ar putea aduce un partener în viaţa ta. Renunţă la vinovăţia şi greşelile din trecut. Priveşte spre viitor! Nativii care au deja o relaţie îşi vor întări iubirea pentru a rezista în timp. În 2019 vei simţi o nevoie puternică de a îţi mulţumi partenerul. Planeta iubirii se afla de partea Taurilor.

Horoscop Taur 2019 - bani

Vei cheltui mai mulţi bani ca niciodată. Vei avea un venit constant şi vei cheltui mult, chiar şi economiile. Planul tău bugetar pe 2019 va fi afectat. Asigură-te ca nu te îngropi în datorii. Jumătatea lui 2019 îţi aduce un câştig mare de bani. Planifică înţelept suma pentru a scăpa de toate datoriile şi a rămâne cu ceva în buzunar. Reduce cheltuielile nedorite sau inutile pe tot anul. La final de 2019, nativii Taur îşi pot cumpăra o casa, un teren sau o maşină.

Horoscop Taur 2019 - sănătate

2019 începe bine pentru aceşti nativi. Nivelul de sănătate şi energie e ridicat. E timpul să te apuci de sport şi să renunţi la obiceiurile nesănătoase. În al doilea trimestru al anului, vei avea o scădere de energie şi moral. Tine emoţiile sub control şi totul va fi bine în câteva luni. Sănătatea îşi va reveni dacă nu te pierzi cu firea. Relaxează-te fizic şi spiritual ori de câte ori ai ocazia. Elimină stresul şi oboseala. Nu pune nimic la suflet şi rămâi tare în faţa problemelor.

Citeşte şi: Horoscop Berbec 2019. Totul despre carieră, bani, dragoste şi sănătate

Sursa: horoscop-2019.ro