Horoscop tibetan al înţelepciunii zodiilor:

Gemeni – Totul ţine de evoluţia spirituală…

Nativii din gemeni sunt fiinţe duale, situându-se undeva la graniţa dintre cunoaşterea spirituală şi cea pământeană. Ei sunt dominaţi mai mereu de planeta Mercur, ceea ce îi face să fie plăcuţi, inteligenţi, curioşi, capricioşi dar şi veritabili mincinoşi. Înţelepciunea pentru cei din zodia gemeni – Trebuie să fiţi realişti pentru a vă atinge scopurile. Nu luaţi hotărârile imediat, cel mai bine ar fi să meditaţi puţin înainte de toate şi veţi vedea singuri cum totul se va rezolva.

Rac – Încarnarea omului

Cei din zodia Rac trebuie să ştie că sunt încarnarea spiritului în trup de Om. Pentru a se feri de necazuri, Racii se închid în propria carapace şi nu se regăsesc decât în mijlocul familiei şi prin meditaţie. Înţelepciunea pentru Rac – Vreţi să fiţi în centrul atenţiei mereu şi asta nu este bine deoarece tindeţi să deveniţi posesivi. Autoritatea vă defineşte iar dacă nu vă găsiţi echilibrul toată lumea va fugi de dumneavoastră.

Leu – Cunoaşterea Universului

Cu toate că vrea să trăiască în inimă, leul este întotdeauna atras de partea materială. Leii sunt persoane de succes cu o mentalitate de lideri absoluţi.Când vor renunţa la invidie, aceştia vor ajunge pe culmile cele mai înalte. Înţelepciunea pentru nativii din zodia Leu – Voi sunteţi mereu centrul universului iar dacă nu aveţi grijă la energiile care vă înconjoară, vă puteţi afunda în probleme. Un sfat bun este acela că Leii trebuie din când în când să asculte şi de alţii.

Fecioară – Materialul şi fizicul

Cei din zodia Fecioară sunt melancolici şi se gândesc mereu la trecut. Au o abilitate de analiză excelentă, vor întotdeauna mai mult de la viaţă, ceea ce poate duce la resentimente excesive. Înţelepciunea pentru Fecioară – Dacă vreţi maturitate spirituală, renunţaţi la grija excesivă pentru dumneavoastră şi începeşi să aveţi grijă şi de alţii. Este bine din când în când să luaţi parte la acţiuni umanitare.

Balanţă – Începe expansiunea

Balanţele caută echilibrul între spirit şi materie, între armonie şi dezacord. Sunt persoane plăcute, calme, active, sociabile, care vor să descopere cunoaşterea universală. Înţelepciunea pentru Balanţă – Dacă vrei să-ţi depăşeşţi condiţia, asumă-ţi riscuri, analizează-te, supără-te, învaţă şi treci mai departe.

Scorpion – Viaţa eternă

Aceşti nativi doresc nemurirea, întrucât sunt cei mai mari iubitori de plăceri pământene. Nu sunt atraşi de înălţimile spiritualităţii pentru că nu îşi pot controla impulsurile carnale. Înţelepciunea pentru Scorpion – Focusaţi-vă energia, nu exageraţi, controlaţi-vă plăcerile şi totul va fi bine. În caz contrar, puteţi ajunge la autodistrugere.

Săgetător – Maturitatea absolută

Săgetătorii reprezintă lupta dintre spirit şi materie. Ei sunt tot timpul mulţumiţi şi vor să facă dreptate în lume. Se bazează pe justiţia divină şi îşi trăiesc viaţa în consecinţă. Vor să aibă posesiuni materiale, vor să se bucure de succes, dar în acelaşi timp sunt persoane generoase. Înţelepciunea pentru Săgetător – Nu trebuie să ştiţi totul şi nu vă pierdeţi energia căutând răspunsuri în mai multe locuri. Veşi găsi totul chiar în voi, în pace şi altruism.

Capricorn – Cunoaşterea absolută

Totul în viaţă îl obţin cu sacrificiu. Nativii din Capricorn lucrează în tăcere şi trăiesc în solitudine, dar ştiu că au nevoie de oameni pentru a se dezvolta. Înţelepciunea pentru Capricorn – Renunţaţi la megalomanie şi despotism folosindu-vă energia pentru a vă dezvolta spiritual.

Vărsător – Alegeri universale

Nativii din Vărsător sunt persoane realiste şi nu îşi fac iluzii. Întotdeauna îşi asumă responsabilitatea pentru ceea ce fac şi înţeleg perfect legile universale. Înţelepciunea pentru Vărsător – Nimeni nu vă înţelege. Aveţi multă dragoste de oferit şi trăiţi mereu cu gândul că persoanele apropiate vă vor trăda.

Peşti – Revenirea la lumină

Peştii sunt simbolul renaşterii, sunt copiii marilor. Sunt singuri, însă sunt uniţi cu tot Universul. Ei sunt simbolul morţii şi al părăsirii vieţii materiale, dar şi simbolul renaşterii în lumea spirituală. Când ciclul este complet, corpul uman trece în nefiinţă, însă spiritual se începe un alt ciclu, al purificării. Înţelepciunea pentru Peşti – Viaţa pe care aţi ales-o poate avea multe dificultăţi, însă numai iubirea vă va ajuta să vă reînnoiţi din punct de vedere emoţional.

Berbec – Reîncarnarea

Berbecul este un dragon-erou ce lupta cu demonii interiori şi cu tentaţiile exterioare. Fiecare viaţă a să este menită să îşi îmbunătăţească abilităţile, să devină o persoană mai bună şi să renunţe la ego. Berbecul are energia războinicului Marte şi obişnuieşte să fugă de monotonie. Înţelepciunea pentru Berbec – Lăsaţi eşecurile în urmă şi traiţi prezentul. Examinaţi trăirile interioare, meditaţi asupra lor şi găsiţi bucuria de a trai, chiar dacă viaţa nu este tocmai roz.

Taur – Spiritul în persoană

Nativii din Taur sunt protejaţi de Venus, zeiţă iubirii, mama frumuseţîi şi a artelor. Ei reprezintă înţelepciunea creşterea şi înţelegerea absolută. Taurul are nevoie de a-şi crea spiritul, de a fi în contact cu sinele interior. Înţelepciunea pentru Taur – Nu vă ascundeţi fricile în spatele naturii rebele. Acţionaţi, controlaţi-vă energia, găsiţi echilibrul apoi rezolvaţi orice problemă.

Sursa: secretele.com