Berbec 

Berbecii se vor simţi lipsiţi de noroc în acest weekend, dar ceea ce nu ştiu este că foarte curând vor avea parte de o surpriză uriaşă, ce îi va bucura teribil. În relaţia cu persoana iubită, Berbecii ar putea avea parte de câteva certuri, dar lucrurile vor reveni la normal. 


Taur

Taurii vor avea un weekend destul de neplăcut, deoarece nu vor avea posibilitatea să facă ce ar avea chef să facă. Aceşti nativi vor fi obligaţi să rezolve o problemă personală, eventual chiar una legată de propria locuinţă.   

Citeşte şi: Patru zodii sunt binecuvântate de Dumnezeu. Eşti printre ele?


Gemeni 

Gemenii se vor distra pe cinste în acest sfârşit de săptămână, alături de oameni dragi, care îi admiră pentru pofta lor de viaţă. Nativii acestei zodii care nu au o relaţie amoroasă ar putea întâlni o persoană specială în acest weekend.   


Rac 

Racii vor fi extrem de sensibili în acest weekend, motiv pentru care s-ar putea certa cu persoana iubită ori cu prieteni. Tot ce vor spune ori vor face aceşti oameni li se va părea Racilor greşit ori jignitor. Autocontrol ori timp petrecut singuri – acestea sunt recomandările pentru Raci. 


Leu 

Leii vor avea parte de o dezamăgire în acest weekend, cel mai probabil în dragoste. Ceva pentru care au muncit în ultima vreme nu va avea rezultatele sperate. Însă, le este recomandat să privească totul drept o lecţie de viaţă. 


Fecioară 

Fecioarele vor avea o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze – cel mai probabil vor putea face o călătorie alături de prieteni ori de persoana iubită. Dacă vor accepta şansa ce li se oferă, Fecioarele îşi vor recăpăta echilibrul emoţional. 


Balanţă

Balanţele îşi vor vedea unele planuri ruinate şi vor învăţa că, uneori, spontaneitatea este un lucru bun. Nativii care îşi doresc o relaţie amoroasă vor trebui să fie mai puţin rigizi în interacţiunile cu ceilalţi. 


Scorpion

Scorpionii vor avea un weekend liniştit şi distractiv – vor face sport şi îşi vor planifica o rutină pentru a-şi reveni în formă. În plus, cei singuri ar putea avea o întâlnire interesantă. 

Citeşte şi: Zodiile-pereche toxice din horoscop cu care NU trebuie să te asociezi

Săgetător

Săgetătorii se vor confrunta cu probleme financiare, începând din acest weekend, motiv pentru care ar putea avea parte şi de certuri cu persoana iubită. 


Capricorn 

Capricornii ar putea intra într-o încurcătură, dacă nu vor fi foarte atenţi. Acestor nativi le este recomandată prudenţă maximă în tot ceea ce spun sau fac. 


Vărsător 

Vărsătorii vor trebui să fie cu ochii în patru, deoarece cineva vrea să îi păcălească. Aceşti nativi ar face bine să îşi asculte intuiţia şi să fie oneşti cu cei din jur. 

Citeşte şi: Ce karma ai în funcţie de zodie. Tabelul tibetan care te ajută să afli


Peşti 

Peştii vor ajunge, cel mai probabil, să facă o greşeală pe care o vor regreta. Ei vor învăţa ca, de acum încolo, să nu mai lase niciodată garda jos.


Sursă: a1.ro