Berbec

Berbecii se vor simţi extrem de mulţumiţi în acest weekend. Se va întâmpla exact ceea ce îşi doresc ei şi se vor bucura din plin de timpul liber. 


Taur

Taurii vor fi nevoiţi să îşi schimbe rutina de weekend, deoarece prietenii ori familia vor să dacă ceva nou. În plus, este posibil să apară conflicte în relaţia cu persoana iubită. Risc de divorţ ori şi probleme de sănătate pentru unele zodii şi bani mulţi pentru altele 

Citeşte şi: Horoscop februarie 2019. Planurile prind contur. O zodie va da lovitura


Gemeni

Gemenii se vor simţi recunoscători pentru ceea ce au în acest weekend şi îşi vor dedica timpul persoanelor dragi. 


Rac

Racilor le este recomandat să discute cu partenerele ori partenerii de viaţă, pentru a rezolva anumite probleme din relaţia de cuplu. Cei care sunt singuri au şansa de a începe o relaţie, în cazul în care caută o astfel de oportunitate. 


Leu 

Leii vor fi nevoiţi să înveţe să facă compromisuri în acest weekend, de dragul persoanei iubite, a cuiva din familie ori a prietenilor. 

Citeşte şi: Obiectele care aduc noroc fiecărei zodii, în parte


Fecioară

Fecioarele vor primi sprijin şi căldură din partea familiei ori a prietenilor, în acest weekend, sprijin de care chiar au nevoie. 


Balanţă 

Balanţele vor reuşi să atingă echilibrul pe care şi-l doreau, ceea ce le aduce linişte şi fericire în acest weekend. 


Scorpion

Scorpionii vor întâmpina probleme în acest weekend, din cauza unor capricii pe care le au. Aceştia riscă să facă o greşeală grabă, deşi sunt sfătuiţi să evite acest lucru.

Citeşte şi: Horoscop sexual. Ce note au la pat zodiile masculine


Săgetător

Norocul va fi de partea Săgetătorilor în acest weekend. Aceşti nativi vor primi veşti bune şi vor petrece un sfârşit de săptămână minunat. 


Capricorn

Capricornii sunt sfătuiţi „să îşi ţină braţele larg deschise” în acest weekend şi să se bucure de ceea ce li se oferă, mai ales în plan personal. Nativii acestei zodii care sunt singuri ar putea avea o întâlnire interesantă. 


Vărsător 

Vărsătorii au noroc în dragoste în acest weekend – cei care sunt singuri vor întâlni o persoană specială, iar cei care au o relaţie, o vor consolida. 


Peşti

Peştii se vor simţi bine şi vor fi puşi pe glume. Însă, apariţia unei persoane le-ar putea strica dispoziţia, dacă aceşti nativi îi vor da importanţă.