Berbec

De când a început 2019, o dată cu Marte instalat în semnul tău dar şi cu evenimentele acestui weekend, eşti deja pus şi setat pe tot ce înseamnă noi începuturi şi primeşti energia necesară că să depăşeşti orice obstacol s-a aflat până acum pe calea ta. Tu ştii ce trebuie făcut şi nu te vei întreba care este locul tău în lume, cât timp eşti guvernat de energii pozitive şi de instincte care să te conducă spre destinaţie, inspirat de inima ta.


Taur 

Relaţiile joacă un rol important pentru ţine în această perioada. Că să ajungi în echilibrul pe care îl cauţi în relaţiile tale, s-ar putea să ai nevoie să te confrunţi cu anumite aspecte mai ciudate ale personalităţii tale care au acţionat până acum că sabotorii. Dacă te simţi gelos sau prea furios că să menţii controlul acţiunilor şi reacţiilor tale, acum este timpul să dai drumul acestora, să te comiţi spre activităţi care să îţi permită să eliberezi aceste emoţii şi să te cureţi pentru a fi pregătit de următoarea etapă a vieţii tale. Această e menită să îţi aducă mai multă satisfacţie în viaţă ta sufletească.

Citeşte şi: Horoscop ianuarie 2019. Capricornii găsesc secretul fericirii

Gemeni

Deşi atitudinile pozitive ţi-au colorat lumea în ultimul timp, vei simţi o stare de eliberare prin mişcările astrale ale acestui weekend, care include nu doar Luna nouă şi eclipsa parţială de Soare, dar şi mutarea lui Mercur în Capricorn. Deşi vei avea şi tu limitările de timp fireşti şi presiunile lumii exterioare, te vei simţi bine să îţi recapeţi focusul şi să te simţi din nou ambiţios şi motivat de ceva real în loc să îţi împrăştii energia în prea multe direcţii deodată. Este momentul potrivit să începi un nou capitol de viaţă, o nouă relaţie sau un nou proiect de afaceri, dar nu toată lumea va avea privilegiul de a se şi mişcă din treburile sale neterminate. Fă tot ce poţi mai bine că să te mişti într-o nouă direcţie satisfăcătoare.


Rac

Persoanele pe care le cunoşti a fi iubitoare şi tandre pot deveni diferiţi şi este momentul potrivit să te întrebi dacă nu cumva unele din fricile tale stau de fapt în calea relaţiilor pe deplin satisfăcătoare. Tu eşti pregătit să îţi asumi total responsabilitatea în relaţii. Nu te ascunde de adevăr, oricât de dureros ar fi să îl înfrunţi în formă să cea mai pură. Dacă vrei să îţi laşi emoţiile se circule şi să se mişte, va trebui să accepţi faptul că persoană din faţă ta este foarte în regulă fix aşa cum este, cu ce face şi ce spune. Slăbiciunile ne fac mai umani şi ne dau ceva de iubit unii la alţii, în drumul nostru spre adevărată vindecare emoţională.


Leu 

Atunci când te gândeşţi la locurile pe care ai dori să le vizitezi, nu eşti sigur dacă alegerile tale din trecut ti-au hrănit cu adevărat spiritul sau simţi nevoia să schimbi direcţia. Ţine mintea că personalitatea ta autentică se menţine oriunde te duci şi orice faci în viaţă ta. O schimbare este în regulă, desigur, însă ea trebuie făcută pe o fundaţie pe care deja ai construit-o. Cu toate acestea, unul sau doi pereţi probabil că vor trebui dărâmaţi că să largesti spaţiul şi să dai la o parte limitările care nu mai sunt necesare pentru binele tău.


Fecioară

Lipsa de focus sau energia dispersată din ultimele săptămâni te vor părăşi, în sfârşit, şi acum începe să îţi fie posibil din nou să îţi recapeţi puterea accea pe care să o pui în eforturile tale creative din muncă de rutină ce îţi da satisfacţie. Deşi zilele acestea poartă în ele o energie a seriozităţii, pe ţine nu te deranjează să o gestionezi. Atâta timp cât ai timp destul să dormi, totul se va aşeza foarte bine. Marea ecuaţie a vieţii aşteaptă că mintea ta să se cupleze la ea. Rămâi cu picioarele pe pământ şi continuă să te gândeşti la aspectele practice care au dus că viaţă ta să fie aşa de plină de culoare. Continuă să te gândeşti la ce te inspiră şi îţi colorează si mai mult viaţă în viitor.

Citeşte şi: Zodiile-pereche toxice din horoscop cu care NU trebuie să te asociezi

Balanţă

Poate că nu ai obţinut chiar din prima tot ceea ce ai dorit, dar acum lucrurile par să se seteze mai bine pentru cursa cu bătaie lungă 2019. nu fii prea încăpăţânat să nu observi cât eşti de valorizat de oamenii potriviţi şi să arăţi recunoştinţă celor ce au stat alături de ţine în loc să obţii atenţia celor ce nu au fost niciodată acolo pentru ţine. Cu energiile acestea ridicate ale momentului dar şi cu sexualitatea trezită după o lungă perioada de întorsături ciudate, te poţi întreba dacă nevoile tale iniţiale s-au împlinit sau dacă se impune o schimbare în relaţiile tale. Iubirile pot fi pline cu conflicte acum, dar cu suficientă dragoste orice poate fi depăşit.


Scorpion 

Atunci când te gândeşti la comunicarea potrivită pe care ti-ar plăcea să o iniţiezi, realizezi că ea pare imposibilă cu anumiţi oameni şi probabil că se întâmplă aşa căci nu sunt compatibili cu ţine. Este cel mai bine să ţii de grupurile în care te regăseşti în elementul tău decât să te chinui să te potriveşti în altele deja formate şi în care nu te simţi parte. Acestea sunt zile menite pentru noi începuturi iar rezoluţiile tale îţi pot aduce upgradări sau schimbări în rutină, în aspecte de sănătate sau în mediul în care funcţionezi. Nu te reţine de la a implementa ce ştii că este bine pentru ţine.


Săgetător

Mişcarea de la contacte sociale intense spre grijă pentru propria persoană este una importantă. Eşţi pe drumul de a-ti aminti adevăratele priorităţi şi a te duce pe o nouă direcţie care să permite personalităţii tale autentice să strălucească. Au nevoie de focus pentru corpul tău, ai nevoie să ai grijă de rutinele care să îţi dea şi nu să îţi ia din energia vitală. Da drumul obiceiurilor dăunătoare şi tuturor acelor acţiuni pe care le repeţi zi după zi fără să te simţi bine de la ele. Ai nevoie de un stomac curăţat pentru că inima ta să aibă un aeroport unde să aterizezer. Nu uită cât este de important trupul tău în timp ce te gândeşti la lucruri de filozofii înalte.


Capricorn

Multe se întâmplă în semnul tău zodiacal în aceste zile. Aici e Soarele, aici e Luna Nouă şi aici e eclipsa parţială de Soare. Ţi se deschid uşile pentru avansări profesionale incredibile şi în acelaşi timp se pune şi accentul pe limitările de putere pe care le ai de gestionat. Unele restricţii sunt menite să te protejeze, chiar dacă ele nu par aşa atunci când îţi pui capul la zid de bună voie. Încearcă să îţi schimbi perspectiva până când îţi poţi vedea toate opţiunile în loc să ţii ferm doar de unele dintre ele. Deşi ambiţia şi focusul tău pe obiective este unul din cele mai puternice forţe ale tale, ele trebuie să fie echilibrate şi cu dorinţele inimii, ale familiei şi ale contactelor intime pe care le vrei create în viaţă ta. Încetineşte un pic ritmul până când vezi adevăratul potenţial din relaţiile tale de suflet


Vărsător 

Contextul astral puternic al acestor zile te face să te gândeşti destul de mult la limitări şi restricţii, ele fiind un factor important atunci când ai rezoluţii noi şi noi începuturi. Spre exemplu, aşa cum eşti tu de fel, nu îţi este foarte clar de ce unii oameni au nevoia de a pune graniţe acolo unde ele nu ar trebui să fie. Totuşi, trebuie să ai răbdare cu limitările din lumea exterioară dacă vrei să îţi implementezi ideile pe baze solide. Gândeşte-te la circumstanţe din trecut cu o minte deschisă, acceptă faptul că totul se întâmplă cu un scop. Vei vedea adevărul şi vei realiza că tot ce s-a întâmplat vreodată are sens perfect la o scară mai largă.

Citeşte şi: Zodia care are cel mai mult noroc în 2019

Peşti

Tu eşti mereu conştient că îţi este permis să visezi mare de tot, dar acestea sunt zile în care visele tale depăşesc cu mult orice formă de realitate şi te duc departe de subiecte de viaţă care îţi necesită atenţia totală. Asigura-te că rutină ta nu este compromisă acum şi gândeşte-te şi la corpul tău şi la nevoile instinctive care trebuie împlinite constant. Ţine-ti gândurile pentru ţine şi nu vorbi prea mult despre planurile tale de viitor. Caută suport la alţii doar când simţi că ai deja un fundament pentru eforturile tale, că să îţi menţii energia în siguranţă în loc să o dispersezi spre cei care nu sunt chiar pe aceeaşi lungime de unde cu ideile şi dorinţele tale (pe alocuri considerate fanteziste).


Sursa: sftatulparintilor.ro