Berbec 

Sâmbătă: Mercur retrograd produce deja dezastre şi nu se întâmplă asta doar în semnul tău, ci afectează în general toate zodiile. Ţie îţi aduce însă o sensibilitate aparte în 9 decembrie, când eşti extrem de irascibil. Ai grijă pe cine alegi să îţi „descarci” nervii.

Duminică: Planeta Marte intră în Scorpion, iar acest lucru îţi aduce ţie mari oportunităţi, dar şi extrem de multe provocări. Ai grijă la persoanele dragi este posibil să afli veşti proaste, de asemenea nu neglija starea ta de sănătate.


Taur 

Sâmbătă: Vei lua decizii foarte uşor în această zi, indiferent de situaţia cu care te confrunţi. De altfel de astăzi şi până în ianuarie vei vedea lucrurile foarte clar şi ai succes în orice acţiuni intreprinzi.

Duminică: Te hotăraşti că este cazul să schimbi macazul profesional şi eşti foarte aproape să începi pe cont propriu.


Gemeni 

Sâmbătă: De multă vreme îţi tot propui două zile pentru tine şi cei din jurul tău. Începe de astăzi! Din 9 şi 10 decembrie casa familiei şi a relaţiilor este foarte bine aspectată, aşadar profită şi relaxează-te împreună cu cei dragi.

Duminică: Ai avut o perioadă foarte aglomerată, astăzi simţi că bateriile tale sunt complet descărcate. După cum ţi-am spus deja, e cazul să laşi puţin treburile care te obosesc departe şi să ai grijă de starea ta de sănătate, dar şi cea psihică.


Rac

Sâmbătă: Marte ajunge în scorpion astăzi, iar ţie această mişcare a planetei îţi va aduce un plus de energie erotică. Profită de clipele trăite alături de partenerul tău. Pentru cei singuri, este foarte posibil ca astăzi să ai chef de o aventură sau sa îţi doreşti experimentarea dorinţelor sexuale.

Duminică: Surprizele şi schimbările dau buzna peste tine astăzi, iar această situaţie poate persista până pe 23 decembrie cât Mercur este retrograd. Uită-te de două ori atunci când semnezi ceva şi analizează mai bine deciziile pe care vrei să le iei.


Leu

Sâmbătă: Te bucuri de o perioadă bună, în care relaţia cu partenerul merge foarte bine. Comunicarea este cheia spre înţelegere.

Duminică: Tocmai ai aflat că au intervenit modificări în programul tău la locul de muncă. Nu dispera, ci încearcă să soliciţi ajutor dacă simţi că nu te descurci.


Fecioară 

Sâmbătă: Nu mai pune la suflet toate discuţiile şi atacurile care vin din partea anumitor persoane. Detaşează-te şi bucură-te de momentele frumoase petrecute cu familia.

Duminică: Există posibilitatea să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă din cauza banilor. Păstrează calmul şi nu pune paie pe foc dacă ştii că are dreptate. 


Balanţă

Sâmbătă: Spiritul sărbătorilor te cuprinde, eşti plin de idei şi ai o atitudine extrem de pozitivă. De profitat vor avea cei din jur care se bucură de starea ta şi te susţin în toate demersurile.

Duminică: Chiar dacă stai bine din punct de vedere financiar încearcă să nu exagerezi cu cumpărăturile. 


Scorpion

Sâmbătă: Eşti orgolios din fire şi plin de încredere în tine, însă nu exagera. Există situaţii în care trebuie să ţii cont de părerea partenerului de viaţă sau a colegilor.

Duminică: O vizită surpriză din partea rudelor vă fac duminica mai frumosă. Bucuraţi-vă de momentele petrecute cu familia, pentru că nu se întâmplă des. 


Săgetător 

Sâmbătă: Ai prea multe aşteptări de la cei din jur. Aşa cum şi tu obişnuieşti să critici oameni fără motiv şi ei te vor judeca.

Duminică: Este posibil ca astăzi să aveţi o discuţie cu partenerul de viaţă. Pe fondul unor nemulţumiri, puteţi primi câteva reproşuri. În schimb, situaţia se poate rezolva cu calm. 


Capricorn 

Sâmbătă: Lucruile se aşază atât de bine încât şi tu te întrebi cum e posibil ca toate să se potrivească atât de bine. Nu exploata, însă, această situaţie!

Duminică: În prima parte a zilei este posibil să fiţi nevoit să vă amânaţi planurile. Un membru al familie are nevoie de ajutor şi se bazează pe tine. 


Vărsător 

Sâmbătă: Ai tendinţa să te ridici cu pretenţii. În unele cazuri nu este un lucru rău să ridici stacheta sus, însă în unele situaţii este imposibil să fie atinse cererile tale.

Duminică: Vei fi răsplătit pentru seriozitatea cu care tratezi sarcinile la muncă. Nu îţi lua lumea în cap, ci dimpotrivă arăta că poţi mai mult. 


Peşti 

Sâmbătă:Atitudinea pozitivă şi entuziasmul din această zi vor fi arma perfectă pentru punerea în practică a mai multor idei.

Duminică: Vă recomandăm să petreceţi mai mult timp cu persoana iubită. Poate chiar reuşiţi să o surprindeţi. 


Sursă: huff.ro