Vărsător

Se pare că în acest weekend eşţi mai mult pe drumuri. Nu prea ai chef, însă bine ar fi să vii în întâmpinarea evenimentelor şi să ieşi în lume. Prietenii apropiaţi sau rudele vor dori compania ta. 

Este o perioada în care toate tipurile de relaţii se reconfigurează. Fii atent la ce se petrece în jurul tău şi triaza persoanele cărora li te destainuiesti. Pe de altă parte, rezervă momente de odihnă şi excursii la munte. 


Peşti

Capitolul financiar îţi solicită atenţia în acest weekend. Sunt zile bune pentru cumpărături, dar şi pentru a-ţi verifică bugetul şi documentele financiare. S-ar putea să primeşţi cadouri mărunte sau veşţi legate de salarizarea şi activitatea unui loc de muncă. 

Se recomandă circumspecţie, tăcere şi observarea atentă a evenimentelor şi oamenilor din jurul tău. Poate că ar fi bine să te gândeşţi serios la reconfigurarea relaţiilor actuale. 


Berbec

Ar trebui să te simţi în formă la finalul acestei săptămâni. Este nevoie să te ocupi mai mult de ţine. Mergi la un salon de cosmetică, la saună sau masaj sau pur şi simplu colindă magazinele. 

Recomandabil este să eviţi compania prietenilor zilele astea, deoarece relaţiile cu aceştia sunt tensionate şi stau pe un bulgare de dinamită. Şi protectorii şi-au luat mâna de pe ţine, aşa încât eşţi mai mult pe forţele tale. 


Taur

La sfârşitul acestei săptămâni astrele îţi recomandă retragere din forfota cotidiană şi introspecţie. Sunt zile bune pentru o analiză minuţioasă a tot ce se petece în jurul tău, dar mai ales în domeniul profesional. 

Se conturează conflicte şi ruperea unor relaţii vechi. Şefii nu te mai susţîn, dar poate pe undeva nici nu mai ai nevoie de aşa ceva. Bine ar fi să-ţi alcatuiesti o strategie nouă vizavi de muncă şi implicaţiile ei. 


Gemeni

Întâlnirile cu prietenii sunt favorizate în acest weekend. Se pot relua discuţii mai vechi pe teme legate de călătorii în străînătate sau de studii pe termen lung. Pot există contradicţii între ce îţi doreşti tu şi ce ţi se oferă, însă sunt momente bune doar pentru supoziţii. 

Evita deciziile majore, pentru că mentalul este destul de bulversat. Fii deschis la sfaturile celorlalţi. Concentrează-ţi eforturile şi atenţia către domeniul profesional, pentru că sunt multe necunoscute care îţi pot crea neplăceri. 

Citeşte şi: Horoscop sexual. Ce note au la pat zodiile masculine


Rac

Se pare că la finalul acestei săptămâni eşţi chemat la diverse evenimente mondene. Vrei, nu vrei, lumea va fi cu ochii pe ţine. Unii te vor aprecia, iar alţii te vor critică. Recomandabil este să fii atent la critici, pentru că există pe undeva un dram de adevăr în ceea ce se spune despre ţine. 

Îţi poţi repara imaginea publică prin explicaţii pertinente şi o conduită adecvată. Sunt posibile altercaţii cu şefii sau cu autorităţile. 


Leu

Astrele te sfătuiesc că în acest weekend să iei legătură cu persoanele aflate în străînătate. Sau cei aflaţi în afară graniţelor ţării te pot caută. Sunt momente favorabile schimbului de informaţii, aşa încât fii deschis şi răspunde provocărilor. 

Pe de altă parte, gândeşte-te şi la dezvoltarea ta spirituală. Sunt zile bune pentru vizionarea spectacolelor, filmelor, lecturarea cărţilor deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme diverse. 


Fecioară

Se pare că tu eşţi preocupat de bani în weekend. Banii şi bunurile altora în special te ademenesc. Astrele îţi recomandă să-ţi achiţi datoriile şi să-ţi verifici atent documentele financiare. 

Pentru alţii se conturează discuţii şi chiar rezolvări legate de moşteniri sau partaje. De la bani se pot iscă neplăceri în relaţiile afective. Găseşte un echilibru între planurile tale şi dorinţele sau trebuinţele celor dragi. 


Balanţă

Relaţiile parteneriale sunt în centrul atenţiei weekendul acesta. Bine ar fi să stai de vorba cu partenerul de viaţă sau de afaceri şi să asculţi atent ce îţi reproşează. Afectivitatea este blocată, iar raţiunea domină mintea şi sufletul. 

Sunt posibile neînţelegeri, pentru că una se gândeşte şi altă se spune. Fii prudent, alege-ţi cuvintele cu grijă şi ţine cont şi de ceilalţi. Este o perioada destul de sensibilă la capitolul relaţii, aşa încât acestea se pot rupe uşor şi definitiv. 


Scorpion

Chiar dacă este weekend, se pare că ai multe şi mărunte de făcut la serviciu. Sau îţi iei de lucru acasă. Colegii şi şefii au alte treburi, aşa încât vei fi nevoit să te descurci singur. 

Recomandabil este să fii prudent, să-ţi dozezi eforturile şi să te rezumi doar la îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Duminică seară te vei simţi mai bine. 

Citeşte şi: Horoscop vacanţă 2019. Când trebuie să pleci în concediu, în funcţie de zodia ta


Săgetător

Weekendul acesta ar trebui să-l dedici persoanei iubite, copiilor şi petrecerilor. Sunt momente favorabile pentru reuniuni agreabile sau pentru a lămuri aspectele neplăcute ale relaţiilor cu cei dragi. Fii deschis, ai răbdare cu ceilalţi şi ascultă-le doleanţele. 

Sunt posibile despărţiri definitive de persoane alături de care ţi-ai petrecut ceva ani. Schimbul de informaţii preţioase legate de cei dragi este la ordinea zilei. Filtrează tot ce afli şi evita luarea deciziilor pripite. 


Capricorn

Astrele îţi favorizează la acest final de săptămâna treburile gospodăreşţi şi dialogurile cu familia. Ai spor la curatenii generale, reparaţii curente sau pentru reamenajari interioare. Îţi doreşţi multe schimbări în spaţiul locativ, însă asta presupune şi cheltuirea unor sume importante de bani. 

Capitolul financiar este destul de vulnerabil, nefiind recomandate acum investiţiile, împrumuturile sau planurile pe termen lung. Rezervă-ţi momente pentru odihnă şi plimbări în aer liber.


Sursă: ziare.com