Berbec

Te simţi pus pe năzbâtii şi farse în acest weekend, îţi tachinezi prietenii şi parcă nu îţi găseşti locul; ar fi bine însă să te mai temperezi înainte să răneşti în spirit de glumă pe cineva drag. Se anunţă un weekend vesel alături de prieteni, unul care îţi va încărca bateriile de voie bună şi optimism.


Taur 

Acum este momentul potrivit să îţi declari sentimentele faţă de persoana pe care o admiri de ceva vreme. Urmează o perioadă favorabilă pentru nativii din Taur pe planul sentimental. Prietenii vă încurajează să fiţi mai îndrăzneţ şi să preluaţi iniţiativa.

Gemeni 

Acceptă invitaţia la o ieşire în oraş sau, de ce nu, organizează tu una; este un prilej perfect de a cunoaşte persoane noi, de a lega prietenii, dar, mai ales, de a ieşi din rutina zilnică. Râsul şi voia bună sunt cele mai bune medicamente pentru suflet.

Rac

Simţi nevoia să te detaşezi şi să acorzi mai mult timp pentru tine, de aceea în acest weekend singura persoană care contează eşti tu; fie că te relaxezi printr-un hobby care îţi place, fie faci o plimbare în aer liber, îţi doreşti să îţi reîncarci bateriile.

Leu

Se anunţă un weekend mai ieşit din comun, îţi apar lucruri de făcut care te scot din zona ta de confort, lucru care, deşi îţi displace, te şi provoacă în acelaşi timp să îţi testezi limitele. Nu renunţa la ieşirea în oraş cu prietenii, deoarece îţi va schimba complet starea de spirit.

Citeşte şi: Racii au toane, iar leii vorbesc doar despre ei! Tu ştii ce obiceiuri enervante ai?


Fecioară 

Acordă mai multă atenţie persoanelor speciale din viaţa ta, în ultima vreme ai neglijat acest aspect, iar acest weekend este perfect pentru a remedia situaţia, o cină romantică sau o evadare de weekend în doi pot fi variantele unui sfârşit de săptămână reuşit.

Balanţă

Pregăteşte-te serios pentru o perioadă plină de romantism; o persoană specială se iveşte în viaţa ta, gândeşte-te bine dacă este ceea ce îţi doreşti, fii deschis să acorzi o şansă, conjunctura astrală este favorabilă înfiripării poveştilor de iubire.

Scorpion

În acest weekend şi pentru nativii din Scorpion conjunctura astrală predispune la romantism; vă copleşiţi partenerul cu gesturile de afecţiune şi iubire, fie că alegeţi să petreceţi aceste zile în confortul locuinţei vizionând un film, fie alegeţi o cină romantică într-un loc special, eforturile voastre nu vor rămâne nerăsplătite.

Săgetător 

Te îndrăgosteşti nebuneşte de o persoană pe care o vei cunoaşte la petrecerea sau evenimentul la care ai fost invitat în acest weekend. Nici nu îţi dai seama ce anume îţi place mai mult, vocea, privirea, felul în care te face să te simţiţi, ideea este că nu te poţi concentra la altceva.

Capricorn

Viaţa ta amoroasă este plină de inspiraţie, energie şi entuziasm şi toate decurg în direcţia bună, te bucuri de atmosfera tandră şi romantică, iar dacă la început puneai accent pe carieră, aceasta a trecut acum pe locul al doilea.

Citeşte şi: Fereşte-te de ele! Cele trei zodii care adoră aventurile de o noapte


Vărsător

Dacă eşti într-o relaţie stabilă, este weekendul perfect pentru consolidarea relaţiei cu partenerul; este ceva în aer care te face să iubeşti şi să dăruieşti iubire, iar persoana iubită se va simţi extraordinar de alintată şi specială în prezenţa ta…

Peşti 

Prietenii apropiaţi ţi-au aranjat o întâlnire pe nevăzute; deşi nu eşti entuziasmat de acest lucru, ar fi bine să îi acorzi o şansă, pentru vei avea ocazia să cunoşti o persoană care îţi va schimba viaţa într-un mod pozitiv, aşa ca această ocazie vine la timpul potrivit.


Sursă: yve.ro