Berbec

Pentru tine,mişcarea este esenţială pentru a vea un tonus fizic şi moral la cote maxime. Prin urmare,tu ar trebui să te concentrezi pe exerciţii de tonifiere şi de creştere a putrerii fizice.

În afară de antrenamentele de tip cardio,berbecilor le sunt recomandate ciclismul şi exerciţii cu gantere,dar şi ridicatul halterelor.

Zonele-problemă sunt capul,ochii şi faţa.

Taur

Nativii acestei zodiiadoră mâncarea şi,atunci când mănâncă mai mult decât are corpul nevoie,tind să depună rezerve.

Astrele spun că taurii au nevoie de lucruri simple de efectuat pentru a fi în formă,cum sunt întinderile de tip stretching,dar în acelaşi timp le sunt recomandate exerciţii intense,care se regăsesc în dans şi mişcările de aerobic.

Zonele-problemă sunt gâtul,amigdalele şi corzile vocale.

Gemeni

Nativi din gemeni sunt mereu gata de plecare. Cu toate acestea,ei au nevoie în fiecare zi de mişcare,de un program bine stabilit de exerciţii uşoare,dar efectuat corect,pentru a funcţiona la capacitate maximă.

Mişcările de aerobic şi de dans,precum zumba,li se potrivesc,când vor să se tonifieze şi/sau să slăbească.

Zonele-problemă sunt mâinile,braţele,plămânii şi sistemul nervos

Rac  

Sporturile în apă sunt excelente pentru racii care vor să fie în formă şi să aibă un tonus fizic şi psihic de invidiat.

Aerobic în apă,înotul sunt doar două exemple de exerciţii care pot fi efectuate de către nativii acestei zodii,pentru a-ţi menţine sănătatea şi a o îmbunătăţi. De asemenea,poţi lucra la aparate exerciţii pe grupe de muşchi,pentru a câştiga forţă în braţe.

Zonele-problemă sunt stomacul,sistemul digestiv şi pieptul.

Leu

Pentru tine sunt indicate exerciţiile uşoare,de încălzire,pentru a pune în funcţiune circulaţia sângelui. Cum corpul tău tinde să aibă probleme cu partea de sus a spatelui,e benefic să te concentrezi asupra grupelor de muşchi din această zonă.

Activităţi precum dansul în doi şi exerciţii de Pilates sunt potrivite pentru nativii din zodiac leu.

Zonele-problemă sunt partea superioară a spatelui,coloana vertebrală şi inima.

Fecioară

Deşi fecioarele îşi menţin tonusul general,se întâmplă adesea să zică pas exerciţiilor fizice din cauza… lenei. Nativii acestei zodiiau nevoie de un program bine pus la punct de mişcare,pe care trebuie să-l respecte,chiar dacă la început este mai greu să le convingi.
Sporturi precum fotbalul,dansatul şi chiar alergatul sunt potrivite pentru fecioarele care vor să se menţină în formă.

Zonele-problemă sunt sistemul nervos,sistemul digestiv şi splina.

Balanţă

Pentru tine sunt recomandate exerciţii cu grad scăzut de intensitate. Cu alte cuvinte,poţi face sport şi este indicat să faci mişcare,cu condiţia să nu te extenuezi. Joacă golf sau tenis de masă şi astfel vei putea avea un tonus general bun.

Desigur,dacă vrei să slăbeşti,astrele indică activităţi puţin mai intense,cum sunt alergatul pe bandă sau joggingul în parc.

Zonele-problemă sunt regiunea lombară,posteriorul şi rinichii.

Scorpion

Nativilor acestei zodii li se potrivesc programe de mişcare intense,care le stimulează competitivitatea şi le creşte rezistenţa fizică. Antrenamente de arte marţiale şi pentru maratoane sunt ideale pentru activitatea fizică a scorpionilor.

Vrei să lucrezi la sală? Corpul tău poate face şi exerciţii de fitness cu dificultate mărită.

Zonele-problemă sunt legate de sistemul reproducător.

Săgetător

Dintre toate zodiile,săgetătorii sunt consideraţi a fi cei mai sănătoşi. Aceştia trebuie să se concentreze pe exerciţii care le măresc flexibilitatea. Sporturi extreme cum este alpinismul sunt recomandate pentru aceşti nativi.

Alergatul este,de asemenea,potrivit pentru săgetătorii care vor să slăbească şi să-ţi menţină un tonus muscular bun. Pot folosi banda de alergat cu succes când trebuie să dea câteva kilograme jos.

Zonele-problemă sunt şoldurile,coapsele,nervul sciatic.

Capricorn

Cum corpul tău tinde să aibă probleme cu structura osoasă şi cu articulaţiile,trebuie să te concentrezi pe exerciţii care să întărească încheieturile.

Eşti sfătuit de către astre să mergi mult pe jos şi să faci jogging,de asemenea poţi încerca ciclismul,care nu doar că te ajută să slăbeşti,dar va mări rezistenţa articulaţiilor şi a osaturii.

Zonele-problemă sunt încheieturile,genunchii şi dinţii.

Vărsător

Sporturile extreme sunt recomandate pentru tine,cum sunt sporturile pe apă şi cele de înălţime. De asemenea,dansulde orice fel te ajută să te menţii în formă.

Alergatul pe distanţe lungi te echilibrează emotional şi fizic.

Zonele-problemă sunt sistemul circulator şi gambele
 

Peşti

Exerciţiile de tip Yoga şi,în general,cele care se bazează pe găsirea echilibrului sunt ideale pentru tine. Înotul te ajută să-ţi menţii un corp tonifiat şi un psihic de invidiat.

De asemenea,meditaţia şi mişcările Pilates sunt recomandate pentru nativii peşti.

Zonele-problemă sunt picioarele şi sistemul imunitar.