Berbec

Ai plecat în vacanţă cu prietenii şi ai de gând să cheltuieşti tot ce ai strâns în ultimele luni de muncă. Nu spune nimeni că nu e bine să te distrezi, însă ar trebui să ţii cont şi de cheltuielile neprevăzute la întoarcerea acasă.

Taur

Încă nu îţi stă gândul la vacanţă, ci la cum să câştigi mai mulţi bani. Abia prin toamnă e posibil să te relaxezi într-o destinaţie îndepărtată, însă asta depinde şi de ceea ce îşi doreşte partenerul tău. Până atunci, te vei axa pe profesie şi vei munci din greu să culegi roadele.

Gemeni

Te plângi că nu îţi mai ajung banii sau că i-ai pierdut pe toţi. Fie i-ai investit într-o afacere care nu a mers sau i-ai pierdut la jocurile de noroc, cert este că lipsa lor te afectează şi pe celelalte planuri. Te poţi certa cu partenerul sau cu familia iar toată vacanţa pare a fi compromisă.

Rac

Nu ai foarte mulţi bani, dar nici nu te plângi de lipsa lor. Tu eşti genul de persoană care se descurcă, indiferent de situaţie iar pentru tine, aspectul financiar nu a fost niciodată important. La jumătatea lui august e posibil să primeşti un cadou substantial, însă doar dacă persoana respectivă va considera că îl meriţi.

Leu

Tragi de ultimul leu să îţi ajungă căci luna august vine cu cheltuieli importante pentru tine. Nu tu excursii, nu tu vacanţă, ci pur şi simplu bani care se duc pe obligaţii şi angajamente din trecut. Oricum ar fi, nu trebuie să îţi pară rău, căci va veni vremea în care eforturile tale vor fi apreciate.

Fecioară

Îţi place să te implici în tot ce este legat de bani, dar asta implică un stres în plus pentru tine. Te pierzi în calcule şi socoteli care nu îţi vor aduce nimic bun. Încearcă să te bucuri de câţi bani ai şi să accepţi că nu poţi avea peste noapte mai mulţi. Norocul stă departe de tine până în toamnă.

Balanţă

Deşi eşti o fire cheltuitoare, în ultima vreme ai încercat să mai strângi câţiva bani şi pentru zile grele. Şi foarte bine faci, căci nu se ştie niciodată ce cheltuieli pot interveni. Ţi-ai propus să pleci într-o vacanţă la mijlocul lunii, unde să te răsfeţi cu tot ce e mai bun.

Scorpion

Familia îţi va face un cadou deloc de neglijat, fie că e vorba de obiecte de valoare sau bani. Tot ce trebuie să ştii este faptul că îi meriţi pentru că ai muncit şi i-ai făcut mândri de tine şi, după luni sau ani de muncă, meriţi să îţi faci măcar un capriciu.

Săgetător

Nu vin banii la tine atunci când îi chemi, însă s-ar putea să ai parte de surprize din partea lor. La începutul lunii, vei avea un noroc în afaceri, care se va menţine până spre sfârşitul anului. Ai grijă ce contracte semnezi şi unde alegi să lucrezi.

Capricorn

Ai strâns bani să pleci într-o binemeritată vacanţă şi acum a sosit momentul relaxării. Lasă grijile deoparte şi mergi alături de familie sau de prieteni acolo unde îţi pofteşte inima. Ai destui bani să faci tot ce îţi trece prin cap.

Vărsător

Ai planuri mari pentru toamnă, aşa că te pregăteşti intens. La capitolul finanţe nu stai foarte bine,însă e important să conştientizezi că munca ta nu este în zadar şi că, la un moment dat, vor veni şi satisfacţiile. Învaţă să ai mai multă răbdare!

Peşti

Fire visătoare, abia dacă mai ai timp să te gândeşti şi la bani. Poate pentru tine nu sunt atât de importanţi, însă ai face bine dacă ai începe să îi strângi, căci s-ar putea să ai nevoie de ei într-un proiect măreţ. Nu refuza oportunităţile ce vor veni.

Sursă foto: www.everydollar.com