Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Berbec

Nativii acestei zodiisunt înclinaţi în această lună mai mult spre resursele financiare şi mai puţin spre ambiţii profesionale. De asemenea,pe al doilea loc în viaţa berbecilor se situează familia.

Datorită poziţiei Soarelui şi a lui Marte,nativii berbec îşi concentrează toată atenţia spre zona de imobiliare,fie că vorbim despre locuinţă,fie că vorbim despre intenţia de a achiziţiona proprietăţi.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Taur

Se anunţă o lună activă pentru tauri. Au multe drumuri de făcut,tot felul de idei,interacţionează cu multă lume,consumă multă energie. Deşi iulie este o lună excelentă pentru negocieri,calcule,muncă intelectuală,examene,sfatul astrologilor este să nu se grăbească în a lua decizii.

Acţionează strategic şi cu multă diplomaţie şi pot avea rezultate interesante. Ce s-o mai lungim? Taurii fac bani frumoşi luna aceasta,dar au tendinţa să-i cheltuiască repede.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Gemeni

Pentru gemeni,iulie este o lună numai bună pentru a-şi pune în valoare aptitudinile. Este cunoscut faptul că gemenii sunt cunoscuţi pentru inteligenţă rapidă,creativitate,comunicare bună,dexteritate.

Toate acestea îi vor ajuta pe gemeni să aibă o lună extrem de activă pe plan financiar,care se concretizează în resurse financiare peste aşteptări şi investiţii avantajoase. Atenţie,se întrevede un risc în zona banilor!

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Rac

Luna iulie 2015 îi găseşte pe raci pe cel mai înalt val din punct de vedere al banilor. Soarele şi Marte sunt poziţionate în zodia racului şi îi deschide multe uşi,aştfel că racii se trezesc cu ambiţii mari,nevoia de a se impune şi de a-şi demonstra calităţile.

Succesul financiar al racilor atinge un vârf în primele două decade ale lunii iulie. Practic,din punct de vedere al banilor,racii sunt răsfăţaţi luna aceasta.                                            

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Leu

Cu Venus şi Jupiter în zodia lor,leii sunt ajutaţi atât în plan profesional,cât şi pe plan personal. De fapt,tandemul Venus-Jupiter anunţă reuşită pentru lei în aproape toate domeniile,nu doar cel financiar.

Cu alte cuvinte,realizările pentru aceşti nativi vin fără prea mult efort. Îi ajută cunoştinţele,rudele,conjuncturile favorabile,dar rezultatele financiare apar în cea de-a treia decadă a lunii iulie.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Fecioară

Luna iulie este extrem de activă pentru nativii acestei zodii. Pot să participe la activităţi de grup,să se implice în organizarea unor evenimente. Se ivesc ocazii potrivite pentru a se face remarcate în faţa celorlaţi.

În ceea ce priveşte viaţa profesională şi resursele financiare,fecioarele muncesc mult şi o fac după ce gândesc fiecare mişcare.

Din păcate,colaborările nu sunt avantajoase pentru nativii acestei zodii,care se declară dezamăgiţi de serviciile pe care le primesc în schimbul eforturilor pe care le depun.

Din punct de vedere al banilor,fecioarele se descurcă bine şi pot primi ajutor suplimentar de la o sursă necunoscută.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Balanţă

Pentru balanţă,luna iulie este una foarte activă pe plan profesional. Cu Soarele şi Marte în casa carierei balanţei,nativii zodiei se simt mai determinaţi şi au o atitudine dinamică în a face tot ceea ce îşi doresc.

Practic,nimic nu le poate opri. Mercur se află şi el în casa carierei,aşa că balanţele au ajutor din toate părţile în luna iulie. Se bazează pe intelect,educaţie,comunicare şi,astfel,apar şi rezultatele financiare.

Atenţie,însă,deşi se descurcă bine cu banii,se pot confrunta cu o problemă mai veche.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Scorpion

Pe plan profesional,scorpionii sunt printre cei mai avantajaţi ai zodiacului. Venus şi Jupiter sunt cele două planete care aduc succes şi oportunităţi nemaiîntâlnite pentru nativii zodiei. Important este ca ei să ştie să profite din plin de ce le oferă planetele benefice.

Scorpionilor li se recomandă să participe la tot felul de evenimente,fiindcă acolo vor înfiripa relaţii ce pot duce la câştiguri în viitor.

Toată luna iulie,scorpionii pot avea reuşite pe plan financiar,de la serviciu sau din alte parteneriate,care se dovedesc a fi de succes.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Săgetător

Pe săgetători,luna iulie îi găseşte cu gândul la bani. Îi interesează şi motivează deopotrivă afacerile şi resursele financiare care implică şi alte persoane,respectiv câştiguri din alte afaceri,poate din moşteniri,sponsorizări,colecte.

Majoritatea deciziilor pe care le ia săgetătorul în luna iulie se axează pe mediul financiar,fie că vorbim de bănci,asigurări,spre exemplu.

Încearcă marea cu degetul şi în ce priveşte chestiuni de calcul şi contabilitate,plasamente,investiţii,datorii,dar se dovedeşte a fi un teren nesigur,deci se recomandă prudenţă. Poate prin colaborările la distanţă pot avea mai mult succes.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Capricorn

În sfârşit,pentru capricorni urmează o lună de uşoară relaxare. Au trecut prin multe săptămâni de suprasolicitare şi încurcături. Venus şi Jupiter,însă,îi scoate din perioada tumultuoasă pe care au traversat-o nativii acestei zodii.

Mai mult,Venus,care este şi stăpâna carierei capricornului îi îndeamnă să-şi facă planuri mari,cu promisiuni de câştig în viitor. În prezent,e bine să nu se avânte prea mult în proiecte îndrăzneţe şi să îşi calculeze fiecare pas.

Un motiv în plus este şi retrogradarea lui Venus,pe 25 iulie,care poate schimba dramatic socotelile. Atenţie şi prudenţă la cheltuieli!

  

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Vărsător

  

Pentru nativii vărsător,iulie 2015 este una dinamică şi chiar aglomerată,pentru că în casa muncii se află nu doar Soarele,ci şi Marte şi Mercur. Aceastea îi determină pe vărsătorisă aibă un ritm alert în tot ceea ce fac,în special la serviciu.

De asemenea,pot ajunge în centrul atenţiei colegilor şi şefilor,dar se pot impune şi în faţa membrilor familiei,pentru că îi ajută Soarele.

Mercur le ascute intelectul,care le dă o mulţime de idei noi,bune,propice pentru schimbări. Luna iulie este una stresantă pentru vărsători,dar şi cu rezultate fructuoase. Parteneriatele le aduc nativilor acestei zodii mari satisfacţii financiare.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015-Peşti

Pentru nativii zodiei peşti,luna iulie este una pe cât de activă,pe atât de prosperă. Peştii au spor şi tragere de inimă să facă lucruri şi au succes în tot ceea ce fac,în special în preocupările creativ-artistice.

Indiferent în ce ramură de activitate lucrează,peştii,financiar,sunt pe val.

E bine să-şi ajusteze obiectivele şi să nu viseze foarte mult la câştiguri mari în timp scurt şi să îşi reexamineze şi colaborările.