Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Berbec

Deşi în luna septembrie nu mai sperai să ieşi la liman,în octombrie ai toate şansele să ajungi cu datoriile la zi,ba chiar să pui şi ceva bani deoparte. Asta nu înseamnă că vor pica din cer,ci doar că se vor ivi noi oportunităţi,care te vor ajuta să îţi rotunjeşti veniturile.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Taur

Pentru Tauri,această lună este cea mai prosperă din tot anul. Ai mare grijă cum investeşti economiile şi cum drămuieşti cheltuielile,căci este posibil ca perioada următoare să nu fie atât de strălucitoare precum luna octombrie. Acum este momentul să îţi iei un concediu binemeritat.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Gemeni

Ai grijă la cheltuielile neprevăzute. Deşi la o primă vedere poate părea că faci faţă,este posibil ca la mijlocul lunii să rămâi fără lichidităţi. Dacă ai ceva bani puşi deoparte,este de bine. În caz contrar,nu fi mână prea largă.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Rac

Prietenii şi familia sunt pregătiţi să te ajute financiar. Deja ştiu,din lunile precedente că nu faci faţă cheltuielilor. Totuşi,există mari şanse ca în octombrie soarele să răsară şi pe strada ta. Era şi timpul. Nu este vorba de sume mari de bani,ci de strictul necesar pentru a depăşi impasul.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Leu

Felicitări. Primeşti o sumă de bani neaşteptată,din partea unor rude sau prieteni de care nu ai mai auzit de mult. Este bine să îi reinvesteşti şi să aştepţi să scoţi profit pentru a-l cheltui.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Fecioară

Deşi nu excelezi la capitol antreprenoriat,nu este exclus să ţi se ofere o oportunitate de afacere de nerefuzat. Ai încredere în instinctele tale. Dacă ceva îţi pare prea frumos ca să fie adevărat,probabil aşa şi este. Dacă nu,multă baftă! Ai toate şansele să îţi meargă bine.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Balanţă

Este indicat să faci ce ştii tu mai bine,iar asta te va ajuta să îţi menţii veniturile constant. În plus,se vor ivi câteva oportunităţi de colaborare pe care este bine să nu le refuzi. Dacă ai nevoie de un sfat sau de o mână de ajutor,prietenii sunt pregătiţi să te susţină.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Scorpion

Luna octombrie nu este cea mai oportună pentru a economisi. Este drept că vei primi ceva bănuţi în plus. Fie ţi se va achita o datorie mai veche,fie vei câştiga un mic premiu,dar asta nu înseamnă că sunt suficienţi pentru a pune deoparte pentru zile negre.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Săgetător

În prima parte a lunii octombrie,este posibil să înregistrezi nişte venituri suplimentare în bugetul familie. Dar nu neapărat tu eşti sursa. Poate iubitulîncheie un parteneriat avantajos sau familia decide să îţi ofere un ajutor bănesc nerambursabil.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Capricorn

Ce bine este să ai rude plecate în afară! Acum este momentul să te bazezi pe sprijinul lor promis de mult. Dacă vrei să faci o investiţie majoră (cum ar fi achiziţia unui autovehicul),familia te va susţine necondiţionat. În rest,veniturile tale continuă să scadă,dar nu pentru mult timp.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Vărsător

În prima parte a lunii,cei născuţi în zodia Vărsătorvor putea să planifice o vacanţă. Doar nu degeaba au economisit tot anul. Cât priveşte restul părţii financiare,nu vei înregistra nici venituri suplimentare,dar nici cheltuieli în plus.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2016-Peşti

Pentru Peşti,luna octombrie se anunţă a fi excelentă,când vine vorba de încasat venituri considerabile. Deşi ai şi cheltuieli foarte mari,bugetul de luna aceasta îţi va permite să plăteşti toate datoriile vechi şi chiar să pui ceva bani deoparte. Însă nimic nu vine fără foarte multă muncă din partea ta.