Horoscopul carierei:Berbec

Aceasta este perioada perfectă pentru Berbeci să se perfecţioneze din punct de vedere profesional. Dacă vrei să te bucuri de recunoaşterea meritelor,trebuie să fii deschisă la discuţii şi la acceptarea ideilor venite de sus. Apar oportunităţi interesante de lucru.

Horoscopul carierei:Taur

Deşi până în septembrie viaţa profesională nu a fost tocmai roz,în această toamnă roata se întoarce în favoarea ta. Ai încredere în intuiţia proprie şi explorează fiecare oportunitate de a face bani. Este posibil ca spiritual tău antreprenor să atragă atenţia şefilor care vor vedea în tine candidatul ideal pentru un post de conducere.

Horoscopul carierei:Gemeni

Nu ai prea mari satisfacţii de pe urma jobului,iar asta se reflectă în comportamentul tău vizavi de colegi şi de şefi. O decizie luată la nervi ar putea atrage atenţia conducerii care te-ar putea sancţiona. Ai grijă ce spui şi cui spui,la serviciu eşti înconjurată şi de oameni mai puţin drăguţi.

Horoscopul carierei:Rac

Este posibil să faci o investiţie serioasă,ale cărei rezultate nu întârzie să apară. Deşi pui cariera pe primul plan,te bucuri atât de aprecierea colegilor,cât şi de susţinerea familiei. Pot apărea schimbări de bun augur din punct de vedere profesional.

Horoscopul carierei:Leu

Leii sunt favorizaţi de astre,mai ales dacă îşi folosesc creativitatea şi intuiţia şi acţionează în mod înţelept,atunci când se ivesc oportunităţile. Fii cu ochii larg deschişi. Este posibil ca un coleg să îţi propună o afacere din care poţi câştiga atât bani,cât şi experienţă.

Horoscopul carierei:Fecioară

Fecioarele sunt cele mai norocoase din punct de vedere financiar,căci Jupiter se află în casa banilor,unde rămâne pentru un an de zile. Astfel,şansele de a creşte veniturile sunt foarte mari.

Horoscopul carierei:Balanţă

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte vizibil începând cu săptămâna aceasta,căci Jupiter a intrat înBalanţă. Astfel,vei avea mai multă încredere în deciziile tale,pe care le vei susţine cu tărie în şedinţe. Şefii văd în tine un angajat competitiv.

Horoscopul carierei:Scorpion

Ai toate motivele să te plângi de job,căci,din punct de vedere al carierei,aceasta nu este perioada cea mai înfloritoare. Ai mare grijă la schimbarea locului de muncă,nu întotdeauna merge principiul:schimbi locul,schimbi norocul.

Horoscopul carierei:Săgetător

Ştii deja că succesul este bazat pe muncă multă şi perseverenţă,şi astea sunt atuurile pe care mizezi în perioada următoare. Cu aşa arme,ai toate şansele să obţii o promovare. Încearcă totuşi să nu-ţi supraestimezi calităţile,căci lauda de sine nu este întotdeauna bine văzută.

Horoscopul carierei:Capricorn

Începând cu luna septembrie vei avea parte de 1 an încunat de succes şi de recunoaşterea meritelor. Colegii apelează la tine pentru orice problemă,dar asta nu te deranjează. Ştii că cei din conducere văd cât efort depui la locul de muncă.

Horoscopul carierei:Vărsător

Se poate să primeşti multe laude în această perioadă,însă trebuie să fii atentă să nu ţi se urce la cap. Când şefii sunt încântaţi de tine,colegii îţi vor vâna fiecare greşeală. Doar ştii cum este cu invidia şi cu teama de a nu fi altcineva promovat în locul tău.

Horoscopul carierei:Peşti

Apar oportunităţi de câştig suplimentar. Totuşi,spre finalul ante paşte un pericol real:fie vor fi făcute disponibilizări,fie un coleg ţi-a pus gând rău,şi-ţi face zile fripte.