În această lună,ar fi bine să rezolvi câteva chestiuni nerezolvate şi să te concentrezi pe lucruri cu adevărat importante pentru tine. În plus,este important să-i acorzi atenţia necesară partenerului de viaţă.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Berbec

 

Pentru nativele născute sub acest semn zodiacal,veştile sunt foarte bune. Cele singure au mari şanse să-şi găsească sufletul-pereche. Cele căsătorite este posibil să rămână însărcinate. În plus,iunie este o lună bună pentru a duce multe treburi la bun sfârşit. Important este să te mai şi odihneşti,pentru a nu ajunge la extenuare.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Taur

 

Luna aceasta te vei implica mai mult în chestiunile familiale. Vei lua parte la activităţile în care prichindeii tăi sunt implicaţi şi-ţi vei petrece timpul în compania partenerului de viaţă. Nativele Taur au mari şanse să se reîntâlnească cu o mai veche iubire şi să-şi acorde o a doua şansă.   

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Gemeni

 

Vei sta foarte bine pe plan sentimental în luna iunie. Nativele singure au şanse excelente să-şi găsească pe cineva pe măsură (în special în perioada 28 – 30 iunie). Ţine cont de faptul că abia peste câteva luni vei vedea dacă relaţia care se încheagă în aceste zile merită să o continui sau nu. Pentru femeile căsătorite,relaţia este încă departe de a fi perfectă,dar se îmbunătăţeşte pe termen scurt.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Rac

 

În această lună,vei pune accent mai mult pe sănătatea ta şi pe viaţa profesională,lăsând deoparte relaţiile sentimentale. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie,ai grijă ca această situaţie să nu dureze prea mult,deoarece există riscul ca partenerul să te acuze că-l neglijezi. Lucrurile vor reveni pe un făgaş normal spre sfârşitul lunii iunie.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Leu

 

În luna iunie,astrele sunt de partea ta. Vei participa la fel şi fel de activităţi. Astfel,ai şansa să cunoşti pe cineva cu adevărat special. Chiar dacă ţi se va părea că persoana respectivă este mult prea bună pentru tine,nu te da bătută! În cazul în care eşti implicată într-o relaţie,se vor aduna câţiva nori negri desupra voastră. Nu-i lăsa să-ţi afecteze relaţia.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Fecioară

 

Planează deasupra realţiei tale câţiva stropi de gelozie. Comunică deschis cu partenerul de cuplu,pentru a nu lăsa gândurile negre să-ţi afecteze raţiunea. Nici pentru nativele singure veştile nu sunt chiar bune. Este posibil să închei un flirt destul de prost.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Balanţă

 

În relaţia de cuplu totul merge de minune. Sunteţi pe acceaşi lungime de unde şi vă place foarte mult să vă petreceţi timpul liber unul în compania celuilalt. Nativele singure,născute sub acest semn zodiacal,nu se grăbesc să permită intrarea unei prezenţe masculine în viaţa lor.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Scorpion

 

Te-ai săturat să fii mereu singură,aşa că te-ai hotărât să treci la atac. Flirtezi ori de câte ori ai ocazia,în speranţa că va apărea o partidă bună la orizont,cu care să ai o relaţie de lungă durată. Mergi la cât mai multe evenimente,pentru a socializa. Astfel,cresc şansele să cunoşti pe cineva.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Săgetător

 

Îţi place să fii singură,de aceea nu te-ai implicat încă într-o relaţie serioasă. Faci tot ce-ţi doreşti,mergi la petreceri şi-ţi petreci timpul în compania celor dragi. Iar dacă se iveşte ocazia să mai şi flirtezi,totul e excelent pentru tine.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Capricorn

 

Partenerul te cuplu îţi pregăteşte o surpriză în acestă lună. Dacă te-a nemulţumit în vreun fel,cel mai bine este să vorbeşti cu el deschis şi să-i spui ce anume te-a deranjat. Doar aşa vei reuşi să construieşti alături de el o relaţie de durată.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Vărsător

 

Astrele sunt de partea ta în această lună. Cele singure sunt încrezătoare în forţele proprii şi astfel au toate şansele să cucerească pe cine doresc. Cele care au deja un iubit se pot aştepta ca aceasta să le propună să treacă la următorul nivel al relaţiei.

 

Horoscopul dragostei al lunii iunie 2015:Peşti

 

Vrei neapărat să ai pe cineva alături de tine. De aceea,îţi neglijezi sarcinile de la locul de muncă. Ar fi bine să găseşti un echilibru. Acelaşi sfat este valabil şi pentru persoanele care au deja un iubit. Nu te concentra doar pe problemele care apar în cuplu. Aşa nu vei reuşi să rezolvi mare lucru.