Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Berbec

 

Este posibil să existe unele neînţelegeri în cuplu,căci partenerul te acuză că nu-i acorzi suficientă atenţie. De aceea,este important să-ţi petreci cât mai mult timp în compania acestuia. Nativii născuţi sub această pecete astrologică şi sunt singuri au multe ocazii de a-şi întâlni perechea potrivită.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015.Taur

 

Munceşti foarte mult,de aceea îţi neglijezi atât partenerul de viaţă,cât şi copiii. Fă-ţi timp să mai stai şi cu ei,implicându-te în activităţi care te relaxează. Luna septembrieeste una propice pentru noi relaţii,care se pot finaliza cu o căsătorie.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Gemeni

 

Nativii născuţi sub acest semn zodiacalşi singuri au toate şansele să înceapă o nouă relaţie în această lună. Este posibil să-ţi găseşti jumătate în cercurile de prieteni în te care învârţi. Cei implicaţi într-o relaţie vor avea câteva discuţii aprinse cu partenerul pe tema distanţierii. În loc să-ţi faci fel şi fel de gânduri,discută cu el.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Rac

 

Va urma pentru tine o lună fără evenimente neplăcute. Liniştea va domni în casa voastră,toate conflictele rezolvându-se în septembrie. Este un timp bun pentru ca familia voastră să se înmulţească.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Leu

 

Cei singuri vor începe o nouă relaţie cu cineva de la locul de muncă,în prima jumătate a lunii septembrie. Va fi armonie în viaţa de familie,dar nu sunt excluse să apară mici neînţelegeri.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Fecioară

 

Nativii singuri îşi vor petrece timpul liber în compania prietenilor. Există mari şanse să începi o relaţie cu unul dintre ei. Cei căsătoriţi trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru a face faţă conflictelor care vor apărea în luna septembrie.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Balanţă

 

Relaţiile de familie sunt excelente în această lună. Septembrie este o perioadă numai bună pentru nativii care vor să devină părinţi. Pentru cei singuri,astrele sunt favorabile. Ei au toate şansele să cunoască pe cineva şi să se implice într-o nouă relaţie de dragoste.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Scorpion

 

Nativii singuri îşi vor găsi partenerul de cuplu la fel şi fel de întâlniri. Cuplurile căsătorite vor uita de griji în a doua parte a lunii septembrie. În primele săptămâni din septembrie vor fi câteva turbulenţe în viaţa de familie.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Săgetător

 

Viaţa sentimentală se va îmbunătăţi în această lună pentru săgetătorii singuri. Nativii căsătoriţi trebuie să lasă gurile rele să nu le influenţeze viaţa de familie.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Capricorn

 

Neînţelegerile din cuplu vor dispărea dacă vei comunica mai des cu partenerul. Important este să te gândeşti de două ori înainte de a acţiona,pentru a nu regreta mai târziu. Pentru cei singuri urmează o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Vărsător

 

Predicţiile astrelor pentru luna septembrie sunt încurajatoare pentru nativii născuţi sub acest semn zodiacal şi care sunt singuri. Viaţa celor căsătoriţi va fi mai frumoasă dacă lăsaţi deoparte neînţelegerile. Călătoriile vor îmbunăţăţi relaţiile de familie.

 

Horoscopul dragostei în luna septembrie 2015. Peşti

 

Septembrie este o lună foarte bună pentru dragoste şi întâlniri sub clar de lună,mai ales dacă te numeri printre nativii singuri. Dacă eşti căsătorit,există şansă ca familia să ţi se mărească cu un membru.