Berbec

Ţi-ai găsit un posibil partener, însă în luna august vei fi nevoită să îi demonstrezi cât de mult îl iubeşti. Încearcă să faci tu primul pas, în caz că e timid şi află dacă are sau nu intenţii serioase. Nu de alta, dar ţie nu îţi place să îţi pierzi timpul cu lucruri inutile.

Taur

Încă suferi după o relaţie care s-a terminat atunci când te aşteptai mai puţin şi îţi revii foarte greu. Ai vrea să îţi mai cauţi partenerul, însă eşti conştientă că este în zadar. Încearcă să îţi vezi de propria viaţă şi să te pui pe tine pe primul loc. Abia în toamnă e posibil ca dragostea să reapară în peisajul tău.

Gemeni

Ce poate fi mai frumos decât atunci când iubeşti iar dragostea îţi este împărtăşită? Dacă te bucuri de clipe frumoase alături de partenerul tău, nu ai de ce să îţi faci griji. Nu se anunţă schimbări în dragoste, pentru tine. În schimb, dacă din relaţie ies scântei, poate ar trebui să te mai gândeşti dacă persoana de lângă tine este cea potrivită.

Rac

Ai sperat toată vara că vei întâlni pe cineva care să te merite şi care să nu te mai facă să suferi, însă, momentan, porţile iubirii sunt închise pentru tine. Poate abia prin toamnă vei reuşi să cunoşti pe cineva, însă nimic nu e sigur. Eclipsa de Lună îţi blochează atracţia şi te face să fii mai irascibilă ca de obicei.

Leu

După câte eşecuri în dragoste ai avut, parcă nu ai mai vrea să fii rănită. Nu-i nimic! Ar fi bine să ţii fruntea sus, căci la mijlocul lui august vei găsi pe cineva demn de încredere, care să te respecte şi să te aprecieze pentru ceea ce eşti. Dacă, totuşi, nu vei avea noroc, nu trebuie să disperi. Timpul le va rezolva pe toate.

Fecioară

Ai un partener de ceva timp, însă simţi că lucrurile au luat o turnură total neaşteptată. Parcă flacăra pasiunii a dispărut ori conexiunea dintre voi nu mai există. E bine să pui punct lucrurilor care nu merg şi să îţi dai o nouă şansă, însă nu acum. Mercur retrograd te va împiedica să ai o relaţie până la începutul toamnei.

Balanţă

Eşti o persoană echilibrată, dar care fuge sau se sperie de compromisuri şi provocări. Nu îţi place să rişti, nici măcar din dragoste. Dacă ai întâlnit pe cineva şi simţi o atracţie deosebită, nu renunţa! Poate vă separ multe lucruri, însă ceea ce simţi este mai important. Nu te pierde în detalii sau prejudecăţi, acţionează exact cum îţi dictează inima! Doar în acest mod vei reuşi să îţi împlineşti sufletul.

Scorpion

Dacă eşti într-o relaţie, în luna august ai putea să treci la un alt nivel. Poate o cerere în căsătorie sau o logodnă? Totuşi, dacă nu simţi că este persoana potrivită, nu te grăbi! E bine să pui în balanţă aspectele pozitive şi negative înainte de a lua o decizie.

Săgetător

August este luna în care te vei îndrăgosti iremediabil şi vei trăi aventura vieţii tale, fie ea şi trecătoare. În sfârşit ai decis să îţi laşi inima deschisă şi să nu te mai gândeşti atât de mult la consecinţe. Fii mai vorbăreaţă şi lasă-i pe ceilalţi să te cunoască exact aşa cum eşti.

Capricorn

Nu ţi-a stat gândul la dragoste mai toată vara, însă acum, deodată, ai o dorinţă nestăvilită de a avea un partener. Conjuncţiile astrale nu sunt favorabile pentru tine, motiv pentru care e bine să mai aştepţi. Dacă, totuşi, îţi cade cineva cu tronc, acţionează şi încearcă să te faci remarcată.

Vărsător

În interiorul tău se dă o luptă puternică din punct de vedere emoţional. Fie iubeşti pe cineva, dar nu mai eşti sigură de sentimentele tale, fie nu mai iubeşti şi vrei cu orice preţ să scapi de probleme. Încearcă să îţi clarifici sentimentele şi să iei o decizie cât mai repede cu putinţă. Mai târziu, s-ar putea să regreţi.

Peşti

Visătoare şi nonconformistă, tu ţi-ai întâlnit demult dragostea...în vis. Abia aştepţi să îţi cunoşti partenerul mult aşteptat şi în realitate, care să fie exact aşa cum ţi l-ai imaginat. E posibil să apară la începutul lunii august, doar dacă vei şti cum să comunici cu el. Altfel, va trebui să mai aştepţi poate chiar până în 2018.

Sursă foto: www.hdwallpapersrocks.com