Berbec

În iunie, e posibil să întâlneşti o persoană care să îţi atragă atenţia, dar să constaţi că nu puteţi fi mai mult decât prieteni. Poate unul din voi are un angajament pe care trebuie să îl respecte sau nu există sentimente împărtăşite. Oricum ar fi, nu lăsa dezamăgirea să pună stăpânire pe sufletul tău.

Taur

Vara îţi aduce distracţie cât încape alături de persoana dragă în locuri pe care nu le-ai mai vizitat până acum. Ai ocazia să faci o mulţime de fotografii care să îţi rămână drept amintire şi să îţi trăieşti idila aşa cum îţi place.

Gemeni

La început de iunie, se poate să întâmpini câteva dificultăţi în relaţia cu partenerul, însă acest lucru nu te sperie, ba chiar te încurajează să mergi mai departe. Eşti o persoană care nu renunţă atât de uşor când se îndrăgosteşte, mai ales dacă are o parte din vină.

Rac

Iunie vine pe plan amoros cu multe schimbări. E posibil să te muţi cu familia într-o altă locuinţă sau chiar într-un alt oraş în interes de serviciu. Oricum ar fi, ai un partener de nădejde, pe care te poţi baza la nevoie.

Leu

În iunie, dragostea pluteşte în aer pentru tine. Se poate spune că ai o idilă romantică cu cineva drag care ţi-a trezit interesul într-un moment în care te aşteptai mai puţin. Împreună, aveţi ocazia să petreceţi clipe de vis!

Fecioară

Nu prea crezi în iubire de fel, mai ales că vara aceasta vei avea câteva probleme mari de comunicare cu partenerul. Oricât te-ai strădui să le rezolvi, se pare că nu vă potriviţi sub nicio formă.

Balanţă

În primele zile ale lunii. s-ar putea să nu te înţelegi atât de bine pe cât te aşteptai cu noul partener, însă acest lucru nu trebuie să te sperie, ci din contră, să te încurajeze să faci mai mult. Poae nu ar strica să vă descoperiţi o nouă pasiune comună.

Scorpion

Deocamdată, nu poţi spune că eşti lovită de săgeata lui Cupidon, aşa că nici nu vrei să auzi despre iubire. Poate că va mai fi nevoie să aştepţi un timp, dar asta nu înseamnă că trebuie să te închizi în casă. Ieşi cât mai mult şi nu refuza invitaţiile oamenilor care îţi plac.

Săgetător

Ai cam neglijat relaţia în ultima vreme din pricina muncii, iar acum vrei să te revanşezi. Oferă-i un cadou iubitului tău sau găteşte-i ceva cu care să îl cucereşti ca prima oară. Arată-i că îţi pasă.

Capricorn

Dragostea e la ea acasă în luna iunie sau mai bine zis la tine acasă. Zi şi noapte, îţi vei dori să petreci cât mai mult timp cu partenerul şi nici nu vei da impresia că te saturi de prezenţa lui. Aveţi tot timpul să vă plimbaţi împreună şi să faceţi tot felul de lucruri care vă trezesc interesul.

Vărsător

Nu ai timp să te gândeşti la dragoste pentru că te axezi pe carieră, însă ai grijă să nu ajungi să te desparţi de persoana iubită. Cu cât îţi vei da mai puţin interesul, cu atât va duce la afectarea relaţiei. Nu ar strica o excursie de weekend în care să vă relaţi conturile.

Peşti

Când vine vorba de dragoste, eşti destul de reticentă. Poate şi de asta încă nu ai pe cineva în viaţa ta. Nici nu te gândi că dacă vei sta în casă o să cunoşti, aşa că la început de vară fă-ţi curaj şi ieşi cât mai des în oraş cu prietenii.

Sursă foto: www.pexels.com