Horoscopul lunii iulie 2015. Berbec

 

Pentru nativii acestei zodii dragostea pluteşte în aer în luna iulie. Planeta Marte,astrul care-i domină pe cei din zodia Berbec,intră în casa zodiei Racşi astfel şansele de a-şi întâlni sufletul pereche sau pentru a crea o legătură pe viaţă sunt din ce în ce mai mari pentru cei născuţi sub acest semn. Este perioada ideală pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber sau pentru a dovedi la locul de muncă de ce eşti în stare.

Horoscopul lunii iulie 2015. Taur

Este timpul să acorzi o mai mare importanţă vieţii sentimentale,deoarece partenerul începe să se simtă neglijat,ceea ce poate provoca tensiuni. În schimb,cei care au de susţinut examene,prezentări sau întâlnesc oportunităţi pentru dezvoltarea carierei vor avea toate şansele să reuşească. Fii calculat,diplomat şi tenace şi norocul va fi de partea ta.

Horoscopul lunii iulie 2015. Gemeni

În relaţia de cuplu lucrurile sunt liniştite,vei fi răsfăţat de către partenerul de viaţă,aşa că să nu te miri dacă te va suprinde cu invitaţii în oraş. Este o bună perioadă şi pentru a urma diverse cursuri de perfecţionare,care să te ajute să obţii avansarea pe care ţi-o doreşti de atât de mult timp.

Horoscopul lunii iulie 2015. Rac

 

Întrucât planeta Marte se află în casa zodiei tale,s-ar putea să fii ceva mai emotiv decât de obicei. Încearcă să priveşti mereu partea bună a lucrurilor şi nu lăsa sentimentele să te domine. Este timpul să iei iniţiativa şi să duci relaţia sentimentală la alt nivel. Luna iulie va fi deosebit de generoasă din punct de vedere financiar,iar de bani nu vei duce lipsa.

Horoscopul lunii iulie 2015. Leu

 

Vei petrece mult timp alături de familie şi cei dragi şi vei avea ocazia să reînnozi legături vechi şi să recuperezi timpul pierdut. S-ar putea să primeşti invitaţii pentru evenimente frumoase,cum ar fi o aniversare sau o nuntă. Eforturile de la locul de muncă îţi vor fi răsplătite mai ales în a doua parte a lunii,când vei primi şi un bonus în bani.

Horoscopul lunii iulie 2015. Fecioară

 

Dacă eşti în căutarea iubirii,în luna iulie s-ar putea să te atingă săgeata lui Cupidon. Dacă eşti deja într-o relaţie şi simţi că aceasta stagnează,poate a venit momentul să te întrebi dacă mai are rost să continuaţi sau este mai bine să mergeţi pe drumuri separate. Fii precaut la locul de muncă deoarece urmează o perioadă grea şi este mai bine să nu ieşi în evidenţă.

Horoscopul lunii iulie 2015. Balanţă

 

Luna iulie nu este una prielnică pentru relaţia de cuplu. Vei trece prin situaţii stresante aşa că este mai bine să nu vă faceţi planuri de viitor. Vei excela în schimb în ceea ce priveşte cariera şi situaţia financiară.

Horoscopul lunii iulie 2015. Scorpion

 

Nu te folosi de partener pentru a-ţi atinge diferite obiective,deoarece lucrurile s-ar putea întoarce împotriva ta,iar relaţia să se deterioreze. Este bine să fii atent şi la sănătate,pentru că te vei putea confrunta cu afecţiuni cauzate de probleme banale.

Horoscopul lunii iulie 2015. Săgetător

 

Venus,planeta iubirii este aproape de Jupiter,astrul care veghează zodia Săgetător. Vei fi mereu pe drumuri în luna iulie,atât în concediu,cât şi în delegaţii,iar unele dintre aceste călătorii îţi vor pune la încercare partea emotivă. La locul de muncă vei fi pus în situaţii în care va trebui să iei decizii importante,aşadar cântăreşte bine lucrurile deoarece orice hotărâre îţi poate influenţa cariera.

Horoscopul lunii iulie 2015. Capricorn

 

Urmează o perioadă foarte agitată pentru nativii din această zodie. Vei avea multe colaborări,care te vor ţine departe de familie. Chiar dacă la început nu vei fi încântat de această situaţie,priveşte partea bună a lucrurilor şi anume că eşti din ce în ce mai apreciat la serviciu.

Horoscopul lunii iulie 2015. Vărsător

 

O perioadă deosebit de favorabilă pentru viaţa de cuplu,în care vă veţi oficializa relaţia sau vă veţi pregăti să deveniţi părinţi. Ai grijă de tine deoarece problemele de sănătate,fie ele şi minore,îţi pot strica buna dispoziţie.

Horoscopul lunii iulie 2015. Peşti

 

Vei fi implicat în atât de multe lucruri,încât nici nu-ţi vei da seama că este vară afară. Este momentul să iei o pauză şi să te mai relaxezi. Banii sunt importanţi,dar nu mai mult decât sănătatea şi familia.