Berbec

Nu este o lună prolifică pentru tine, ba din contră, ar trebui să te aştepţi la pierderi financiare. Poate că a venit momentul să îţi dai seama că în unele lucruri nu merită să investeşti nici timp, nici bani şi că ar trebui să îţi canalizezi atenţia pe ce e cu adevărat important. Pe la jumătatea lunii, s-ar putea să primeşti o lecţie de la un prieten adevărat.

Taur

Până acum, ai plutit cu tot cu dragoste. Te-ai îndrăgostit, ai visat, ai trăit cele mai frumoase momente, dar a venit timpul să revii cu picioarele pe pământ. Încă nu ai găsit persoana potrivită şi trebuie să recunoşti acest lucru. Ţie nu îţi place să te complaci, dar parcă te-a cam luat valul în ultima vreme.

Gemeni

Începi să realizezi că certurile pe care le-ai avut în familie nu au făcut decât să te separe şi mai mult de cei dragi, de aceea trebuie să fii mai atentă la modul în care le vorbeşti. Poate ar fi bine să îţi ceri scuze într-un mod drăguţ, care să îi sensibilizeze. Începutul lunii este favorabil pentru comunicare.

Rac

Din impuls, te grăbeşti să iei decizii greşite şi nu vrei să îţi asculţi nicidecum raţiunea. Ar trebui să îţi ţii capul pe umeri şi să mai renunţi la micile plăceri care te pot costa destul de mult. Ai nevoie de un echilibru în viaţa ta sau de o persoană care să îţi tempereze pornirile sentimentale. Cel mai probabil o vei găsi, însă nu în luna martie.

Leu

Dacă nu vei învăţa din greşeli, în martie te poţi trezi cu erori mai grave, pe care să nu le poţi remedia sub nicio formă. Ai grijă cu cine alegi să îţi împarţi secretele, deoarece multă lume te poate trăda din invidie. Ar fi mai bine să nu spui nimănui ce probleme ai şi să încerci să le rezolvi rând pe rând, căutând cele mai bune soluţii. O veste bună te aşteaptă la finalul lunii.

Fecioară

Eşti destul de agitată în ultima vreme, iar acest lucru se întâmplă din cauza unor remuşcări interioare, care nu îţi dau pace. Deşi eşti o persoană raţională, ai tendinţa să te laşi pradă pasiunii şi să izbucneşti mai ceva ca un vulcan. În martie, vei lua o decizie care s-ar putea să îţi schimbe viitorul, însă trebuie să ai grijă dacă aceasta nu a fost cumva din instinct.

Balanţă

Tot încerci să socializezi cu o persoană care nu îşi manifestă deloc interesul faţă de tine, dar pentru care ai dezvoltat o obsesie. Deşi sunteţi cei mai buni prieteni, tu îţi doreşti mai mult, aşa că în luna martie te-ai decis să îţi faci curaj şi să spui lucrurilor pe nume. Fii foarte atentă la modul în care arăţi ceea ce simţi, deoarece Marte în casa comunicării îţi poate da peste cap orice plan.

Scorpion

Deşi primăvara îţi bate la uşă, nu ai niciun gând care să te pună în mişcare, ci rămâi blocată în rutină. Acest lucru te poate afecta din punct de vedere emoţional, întrucât ai putea suferi o depresie majoră. Ţi-ar prinde bine să mai ieşi în oraş, să cunoşti oameni noi şi să te împrieteneşti, mai ales că de la jumătatea lunii o vei avea pe Venus de partea ta.

Săgetător

Primăvara aceasta, eşti pregătită să dai lovitura! Cu alte cuvinte, vei avea o oportunitate la care mulţi visează, însă trebuie să ştii cum să o valorifici. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă sau o altfel de schimbare în viaţa personală. Îmbrăţişează ideea cu optimism şi nu te teme de spontaneitate.

Capricorn

Luna martie va fi pentru tine o perioadă destul de dificilă, deoarece vei avea o mulţime de sarcini de dus la bun sfârşit, fără să primeşti vreun ajutor. Este vorba despre profesia pe care o ai, loc în care îţi petreci majoritatea timpului. Cu Mercur în casa banilor, s-ar putea să ai câteva pierderi, care să te facă să devii mai responsabilă.

Vărsător

Încă de la începutul lui martie, ai o energie molipsitoare, care te va ajuta să faci faţă tuturor încercărilor. Eşti o persoană care reuşeşte să îşi păstreze zâmbetul pe buze, orice ar fi. Nu ar strica să le împrumuţi din gândirea ta şi celor din preajma ta, pentru ca totul să meargă ca pe roate. Nu eşti zodia favorizată, însă cel puţin nu trebuie să te aştepţi la ce e mai rău.

Peşti

Cu Luna Plină în casa iubirii, s-ar putea să ai parte de câteva răsturnări de situaţie în martie. Mai precis, dacă ai deja un partener, e posibil să aveţi ceva de împărţit, însă acel conflict să vă destabilizeze emoţional. În schimb, dacă nu ai încă pe cineva, s-ar putea ca singurătatea să îşi pună amprenta în viaţa ta şi să te determine să cobori standardele, lucru care nu e întotdeauna potrivit.

Sursă foto: www.wallup.net