Pentru a afla care este zodia ta, alege grupa în care te-ai născut, apoi vezi în tabel care este zodia ta în grupa din care faci parte. Vezi în tabelele de mai jos care este zodia ta, alegând data naşterii în grupa din care aparţine anul tău:


Horoscop mayaş noiembrie 2018

ZODIILE DE FOC

Berbecii au parte de o lună liniştită, plină de realizări şi înconjuraţi de oameni care le oferă multă afecţiune. Este o lună benefică pentru Berbecii care vor să călătorească.

Leii şi Săgetătorii rezolvă anumite dispute familiale, anumite contraziceri îşi caută sensul comun.

ZODIILE DE APĂ

Racii au o lună numai bună pentru a cădea la pace cu persoanele pe care le consideră ostile. Se deschide o nouă punte a dialogului de care aceşti nativi trebuie să profite din plin.

Scorpionii continuă să trăiască aşa cum le face plăcere, doar că de la jumătatea lunii vor descoperi o trădare care le vor întuneca orizonturile.

Peştii au parte de o lună atipică. Deşi le merge bine pe plan profesional, găsesc tot felul de lucruri care îi supără.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au de făcut alegeri privind cariera lor. Unele lucruri nu mai funcţionează la parametri normali şi se gândesc foarte serios la un nou drum.

Capricornii au parte de o lună în care se vor destăinui, în care vor simţi nevoia să spună ce le apasă sufletul, iar asta e de apreciat din partea lor.

Fecioarele continuă perioada meditativă, dar ar fi indicat să nu se închidă într-o bulă a lor, ci să iasă să cunoască oameni noi. Vor afla şi ele câteva lucruri interesante cu ajutorul cărora îşi pot schimba viaţa.

ZODIILE DE AER

Gemenii şi Vărsătorii au parte de câteva evenimente destul de neplăcute. Cu alte cuvinte, vor afla nişte adevăruri pe care de altfel le-au bănuit, dar acum devenite o certitudine, parcă le e greu să gestioneze totul cu calm şi echilibru.

Balanţele respiră ceva mai uşurate. Au parte de o lună în care vor fi cadorosite din toate părţile.

Sursa: horoscop.teotrandafir.com