Berbec

Sănătatea ta este într-o formă excelentă. Îţi poţi îmbunătăţi tonusul prin sport şi masaje corporale. Ar fi indicat să eviţi în această lună operaţiile chirurgicale majore,în special cele care au legătură cu rinichii sau alte proceduri de acest gen. Nivelul tău de energie este crescut şi vei reuşi să duci la bun sfârşit toate activităţile pe care ţi le-ai propus.

Taur

Luna aceasta este pentru tine perioada ideală pentru a da jos kilogramele nedorite şi de a include în rutina zilnică activităţi care îţi solicită musculatura. Până pe data de 20 aprilie poţi întâmpina mici probleme de sănătate şi există posibilitatea ca acestea să îţi lase urme pe ten. De aceea este indicat să ai grijă la alimentaţie şi să mănânci sănătos.

Gemeni

Oricât de mult ai vrea să ţii o dietă,mai bine o laşi pentru altă perioadă,căci în aprilie vei avea probleme cu stomacul. În rest,sănătatea ta va fi într-o stare bună întreaga lună. Ar fi bine să renunţi măcar pentru o perioadă la zahăr,la sare şi la produsele procesate termic. Optează în schimb pentru un meniu bogat în fructe şi legume.

Rac

Până la jumătatea lunii nu vei sta prea bine cu sănătatea. Trebui să nu îţi suprasoliciţi organismul şi să îţi gestionezi cu grijă şi puţina energie pe care o ai. Este perioada prielnică pentru meditaţie şi echilibrare a minţii şi a întregului corp. Luna aprilie îţi pregăteşte schimbări pozitive şi majore în ceea ce priveşte înfăţisarea.

Leu

Tu eşti privilegiata zodiacului. Vei sta minunat la capitolul sănătate,vei deborda de energie,de aceea ar fi bine să mai iei din când în când şi câte o mică pauză,chiar dacă simţi că nu poţi sta locului. Aşadar nu uita să te odihneşti ca să rămâi în aceeaşi forma de zile mari. Dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti imunitatea,sucurile naturale sunt perfecte pentru tine.

Fecioară

În luna aprilie poţi face modificări în alimentaţie pe care le ai în plan să le faci de o bună perioadă de timp. Un regim sau o cură de detoxificare îţi vor îmbunătăţi major sănătatea. Pentru că nu ai foarte multă energie,în loc de orele solicitante de sport alege plimbările în natură,care te vor menţine în formă şi îţi vor da o stare generală bună.

Balanţă

Tot ceea ce ai nevoie este multă odihnă. Nu ai mai apucat să te relaxezi de mult timp şi acum ar fi momentul. Conservă-ţi pe cât posibil energia şi ocupă-te de lucrurile care au prioritate. Amână pe cât posibil activităţile neimportante. Îţi poţi îmbunătăţi starea făcând exerciţii uşoare şi relaxante,cum ar fi stretchingul. Mănâncă fructe pentru un plus de energie.

Scorpion

Sănătatea îţi va cauza probleme aproape toată luna,în special spre sfârşitul acesteia. Poţi avea probleme cu tensiunea,aşa că încearcă să ai grijă de tine mâncând sănătos şi odihnindu-te bine. Cei din jur se vor preocupa de starea ta generală în această perioadă,ceea ce este bine pentru că vei găsi un sprijin în ei. Încearcă să dormi mai devreme ca de obicei.

Săgetător

În lunaaprilievei avea mai multă energie ca niciodată. Încerci sporturi noi,dintre cele mai solicitante. Ar fi bine să renunţi la cafea şi să îţi ţii sub control presiunea arterială. Este o perioadă bună pentru a îţi face analizele,în special dacă nu ţi le-ai mai facut de ceva timp. Ai grijă să nu consumi alimente care pot spori aciditatea stomacului.

Capricorn

Din păcate şi tu faci parte din categoria celor care au luna aceasta probleme de sănătate. Vitalitatea şi capacitatea de a face efort vor creşte treptat înspre sfârşitul lunii. Ţine în frâu problemele cu ajutorul unei alimentaţii bogate în vitamine şi minerale. Consumă sucuri din fructe proaspete care să te ajute să elimini toxinele din organism.

Vărsător

Luna aprilieîţi aduce veşti bune din punct de vedere al sănătăţii. Vei putea face schimbări de ordin fizic şi rezultatele vor apărea mai devreme decât te aştepţi. Vei avea mici probleme în ceea ce priveşte tulburările de alimentaţie,însă dacă vei fi precaută acestea vor dispărea imediat. Corpul tău va fi pregătit să elimine grăsimea depusă anul acesta în jurul taliei.

Peşti

Tu eşti regina zodiacului în ceea ce priveşte sănătatea luna aceasta. E o perioadă propice pentru schimbările de orice fel. Poţi adopta acum un stil de viaţă sănătos,bazat pe o alimentaţie corectă şi mult sport. Corpul tău va îmbrăţişa fericit schimbările de genul acesta şi va avea nevoie mai mult ca oricând de o hidratare intensă,aşa că nu uita să bei multă apă.