Berbec

Una dintre probleme cu care se vor confrunta nativiiacestui semn zodiacal este insomnia. Tulburările de somn datorate problemelor sentimentale îi fac să fie din ce în ce mai obosiţi şi fără chef. Din fericire,la jumătatea lunii martie vor primi o veste bună şi toate necazurile vor dispărea.

Taur

Nativii Taur se vor confrunta luna aceasta cu dureri de cap,poate chiar migrene. Dar,pentru că pot fi prevenite,include în alimentaţie mai multe fructe şi legume bogate în vitamine şi minerale.

Gemeni

Ca de obicei,nativii Gemeni vor trebui să acorde mai multă atenţie capitolului sănătate. Nu trebuie să ignore simptomele afecţiunilor care le fac probleme de ceva timp,ci să meargă la doctor pentru a vedea ce se întâmplă.

Citeşte şi:Horoscopul lunii martie 2017

Rac

Cu starea de spirit la pământ,persoanele născute sub acest semn astral trebuie să facă mari eforturi să-şi revină. Ei nu trebuie să se lase pradă problemelor cu care se confruntă,ci să lupte din răsputeri pentru a se vindeca şi,în primul rând,să le revină pofta de viaţă.

Leu

Problemele de sănătate legate de sistemul digestiv pot reapărea şi să-ţi facă probleme. Pentru că nu vrei asta,nu te suprasolicita la locul de muncă,ci împarte timpul echilibrat şi în funcţie de gradul de importanţă. În plus,evită stresul luna aceasta.

Fecioară

În luna martie ai programată o vizită la medic pentru a vedea cum evoluează starea de sănătate. Este foarte important să te duci,pentru că afecţiunile cardiovasculare şi diabetul de care suferi nu trebuie lăsate de izbelişte.

Balanţă

Nativii Balanţă nu se vor confrunta cu probleme grave de sănătate în perioada care urmează. În schimb,se vor simţi din ce în ce mai bine,confruntându-se cu uşoare dureri de cap. Însă,ai grijă cu sănătatea pe viitor.

Scorpion

Luna martie este perfectă pentru a renunţa la obiceiurile nesănătoase,care ştii că nu-ţi fac deloc bine. De asemenea,pentru a te menţine în formă poţi începe să practici din nou activităţile sportive la care ai renunţat pe timpul iernii.

Citeşte şi:Zodiacul sexual 2017-când vei avea parte de sex incendiar!

 Săgetător  

Starea de sănătate a nativilor Săgetător este excepţională în luna martie. Se vor simţi foarte bine,şi acest lucru se va vedea pe faţa lor. În plus,proiectele pe care le-au finalizat cu succes,îi fac să se simtă împliniţi,fericiţi şi mulţumiţi de ei. E clar că sănătatea este în favoarea lor.

Capricorn

Nativii Capricorntrebuie să fie foarte atenţi cu problemele de sănătate cu care se confruntă deja. Nu lăsa ca supărările şi problemele de la locul de muncă să-ţi afecteze şi mai mult starea de sănătate,care deja nu este prea bună.

Vărsător

Chiar dacă nu eşti genul de persoană căreia să-i placă sportul,acum,mai mult ca niciodată,simţi că trebuie să ieşi din casă pentru a face mişcare. S-ar putea ca în această lună să te confrunţi cu o uşoară răceală,care te va supăra câteva zile.

Peşti

Pentru că vrei de ceva timp să faci nişte modificările în stilul de viaţă,luna martie este prielnică pentru a le face. Pe lângă faptul că te vor ajuta să te simţi mult mai bine,schimbările nutritive vor avea efecte pozitive,la care nu trebuie să renunţi nici în viitorul apropiat.