Berbec

Gândesc mai mult,sunt atente la fiecare amănunt şi pragmatice. Să facă tot posibilul şi să fructifice perioada la maximum,să finalizeze lucrurile care trenează de ceva timp şi să semneze contractele pe care le-au discutat încă de acum 3-4 luni,pentru că le pot aduce stabilitatea financiară pentru o lungă perioadă de timp. Sunt creative şi au idei extraordinare,deci să se grăbească să le pună pe hârtie.

Taur

Putem vorbi despre reuşita unor tinere aflate la studiu,în sensul găsirii unei case cu chirie,a unei slujbe plătite cu ora sau întâlnirea cu o persoană care face să le ticăie inima ceva mai tare. Să se aştepte la propunerea unui loc de muncă. Sunt avantajate doamnele mai tinere. Aş vrea însă să fie atente,deoarece există şi o doză de iluzie şi vor constata mai repede decât cred că s-au angajat la ceva de care nu mai sunt sigure că pot face.

Gemeni

Atenţie la conflictele parteneriale,fie că este vorba despre familie,fie despre cei cu care lucrează. Poate fi vorba despre pierderea unui contract sau constată cu năduf că n-au avut grijă atunci când au semnat nişte hârtii şi ar putea să se trezească fără niciun ban. În schimb,au energia să facă alţii şi cred eu,acesta este aspectul important. Creativitate ar putea să le aducă nu doar bani ci şi recunoaşterea talentelor în domeniu.

Rac

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradictoriu care pe ele le dezarmează şi le face să se închidă în sine. Tinerele care încă învaţă au prilejul să se descopere. Pot face alegeri care le vor marca traictoria profesională. Cele care au terminat studiile şi n-au un loc de muncă ar putea fi chemate fie la un interviu,fie vor pleca la muncă în străinătate.

Leu

Au energia necesară pentru a regla probleme care ţin de relaţia cu cei mai în vârstă din familie,de propria exprimare dar şi de o anumită orientare profesională,confesională sau filosofică,orientare care n-a făcut altceva decât să le blocheze ascensiunea vocaţională. Vor realiza că sentimentele sunt fondul unei relaţii de durată. Nu mai vor să fie femeia bună la toate,ci să-şi adjudece reprezentaţiile afective.

Fecioară

Un conclav al femeilor le sprijină iniţiativele şi pun ţara la cale de asemenea manieră încât îşi vor impune punctul de vedere vizavi de nişte oameni care le bagă beţe în roate. Vor restabili ordinea la locul de muncă,în comunitatea în care trăiesc. Vor taxa orice neglijenţă,orice indiferenţă,orice treabă făcută de mântuială. Aş vrea să fie atente în special la ficat şi la fiere,iar din a doua parte a săptămânii,la digestie,în general.

Balanţă

Încearcă să repare lucrurile greşite,deciziile eronate,cheltuielile nejustificate. Au experienţă în domeniul managementului muncii,dar teama că unii sunt mai buni decât ele le-a şubrezit fundamentul relaţional care acum ameninţă să se prăbuşească. Se activează componenta materială într-o dispută care implică contracte-fie le scapă un contract printre degete,fie provocările sunt legate de un contract.

Scorpion

Proiectul în care sunt prinse nu le mai mulţumeşte. Au o idee mai bună şi perspectiva se schimbă pentru ele din toate punctele de vedere. Până atunci,comunicarea cu familia are de suferit,ascunde ranchiună şi amărăciune. Le sugerez să fie atente la o decizie aparent bună,care ascunde multe capcane. Percepţia este una deformată. Una li se va spune şi alta pricep,deci nu este momentul să viseze.

Săgetător

Pot afla că diploma de studii pe care o au nu este legală. Altele nu vor mai primi diploma de studii,pentru că facultatea şi-a restrâns activitatea sau facultatea pe care au urmat-o a fost decretată,prin lege,ca fiinţând ilegal. Pot rata anumite oportunităţi ceea ce le epuizează şi le obligă să-şi amintească şi să se reobişnuiască cu ideea că lucrul bine făcut este cel planificat,organizat,analizat şi direcţionat bine.

Capricorn

Trebuie să-şi urmeze drumul,să analizeze de ce şi-au pierdut poziţia socială sau funcţia la care au ţinut atât,de ce au crezut că au lumea la picioare. Vin soluţii din partea familiei,în special a partenerilor de viaţă,şi ar fi bine să le accepte,să lase orgoliul deoparte. În a doua parte a intervalului,le este returnată o sumă de bani. Cele care au fost promovate recent în funcţie primesc confirmarea oficială.

Vărsător

Multe din noroacele lor se petrec pe neaşteptate. Să nu fie comode şi să plece la drum dacă este nevoie,pentru că se conturează o colaborare cu şanse de trai îndelungat,mai ales că au ocazia să-şi demonstreze originalitatea. Poate fi vorba şi despre un proces de la care ele nu aşteptau nimic bun,dar care să le aducă în impostaza de câştigătoare,de beneficare de bonităţi cu iz de moştenire indirectă sau de repunere în drepturi.

Peşti

Se vor simţi mai puternice şi vor avea mai multă energie,ceea ce le va face să acţioneze în consecinţă. Să fie atente doar cum îşi dozează energia,pentru că le pârjoleşte interior şi se vor pomeni că nu mai au nicio reacţie. Mai poate sugera o dispută pentru un contract câştigat,dar care stârneşte invidii. Vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat. Ceva din trecut revine intempestiv şi se cere rezolvat imediat.

Astrograma săptămânii

„Trec printr-o perioadă grea şi aş dori să ştiu cum va fi viaţa mea de acum înainte.“-  Felicia Saman,născută pe 1 noiembrie 1976,  ora 4.30-5.00,la Moldova Nouă,Caraş-Severin

Din păcate,din punct de vedere afectiv,greutăţile nu vor înceta prea curând. Cred că Scorpionul care eşti şi Ascendentul acela în Balanţă îţi aduce un dram de iluzie în plus. Atunci când intri într-o relaţie,o faci ca şi cum n-ai avea alternativă şi pui totul pe masă. Cred că lecţia ta ţine de faptul că trebuie să-ţi accepţi feminitatea,să păstrezi puţin mister în acţiunile tale şi să nu fi aceeaşi de fiecare dată,pentru că un bărbat se plictiseşte foarte repede. Poate eşti foarte legată de mama ta şi fără ea nu faci niciun pas important. Provocările tale ţin de felul în care ştii să păstrezi lângă tine un partener. Din iunie,posibil o ofertă de muncă în străinătate dacă asta îţi doreşti. Dacă nu,îţi completezi studiile ori poate te muţi. Orice schimbare îţi poate modifica viaţa complet.