Berbec

În ciuda temperamentului vostru repezit, în cuplu lucrurile merg bine. Colegii, prietenii şi rudele vă apreciază compania şi încearcă să petreacă mai mult timp cu voi. Amici de şcoală, fraţi sau surori vor fi invitaţi frecvent în casa voastră. Amintirile, conversaţiile despre fapte din trecut, apropierea celor dragi v-ar putea echilibra gândirea, cam răscolită în ultimele zile.
    

Taur

Veţi fi atrase de oameni care ştiu să-şi exprime frumos gândurile şi care sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Veţi căuta răspunsuri la întrebările voastre, căutând adânc în diferite surse literare. Dacă cineva vă place, nu vă temeţi să vă deschideţi inima şi să găsiţi cuvinte care vă pot exprima simpatia şi sentimentele. Iubirea este ceva la care vă place să vă gândiţi.

Gemeni

Veţi fi în centrul atenţiei şi vă veţi bucura de succes în rândul prietenilor. Curiozitatea şi dorinţa de a ţine pasul cu evenimentele recente vă vor trezi interesul pentru lucruri cărora nu le-aţi acordat atenţie înainte. Vă veţi face cu uşurinţă noi prieteni. Nu vă veţi nega plăcerea de a flirta cu cineva, dar noile cunoştinţe vă vor interesa mai mult în ceea ce priveşte profitul.

Rac

În cuplu, arătaţi-vă sentimentele! Nu fiţi timide, arătaţi-vă romantismul, chiar dacă aţi trăit mai mulţi ani sub acelaşi acoperiş.Veţi crea un mediu confortabil pentru partener şi, fără îndoială, el vă va răsplăti. Bucuraţi-vă de momentele minunate şi viaţa de familie se va stabiliza! Planificaţi-vă călătorii în natura. Acelora care au copii le sugerez să petreacă timp mai mult cu ei.

Leu

Veţi fi mai sensibile. Fie că visaţi la întâlniri secrete, fie că vă străduiţi să păstraţi armonie în relaţia existentă, veţi profita de potenţialul creativ care vă conduce în lumea fanteziei. Veţi dori să scrieţi poezii sau proză, să ascultaţi melodii romantice, permiţându-vă astfel să vă detaşaţi de griji. Nu excludeţi simpatia pentru o cunoştinţă de-a voastră.

Fecioară

Situaţiile apărute vor încerca să împiedice cursul obişnuit al muncii voastre, să vă modifice rutina. Veţi întâlni  persoane interesante şi plăcute, cu care o să lucraţi într-un grup sau într-o comunitate, ba chiar să organizaţi acţiuni umanitare. Relaţiile cu colegii şi cele amicale vă vor permite să faceţi faţă dificultăţilor care apar.

Balanţă

În viaţa personală nu este totul chiar aşa de rău, deşi petreceţi mult timp la locul de muncă. Se pare că membrii familiei tratează acest lucru cu înţelegere deplină. Universul vă ajută să vă îndepărtaţi de multe din problemele interne şi nu va exista vreuna care să se agraveze ori să devină subiect de dispută.

Scorpion

Sentimental, continuă tendinţa de a conduce într-o relaţie de dragoste. Traversaţi o perioadă plină de pasiune, iar dacă adăugaţi şi acţiune dorinţelor voastre, totul se va întoarce spre voi pozitiv. Este un moment bun pentru a lăsa deoparte pentru o vreme sarcinile de serviciu, pentru a petrece timp la mare, în locuri departe de casă. Aceasta va întări legătura din cuplu.

Săgetător

Prin meditaţie şi pregătire spirituală veţi deschide uşa unei lumi misterioase. Realizând că adevărul se află de fapt în bogăţia spirituală a unei persoane, veţi continua să căutaţi pe cineva care vă poate împărtăşi părerile şi opiniile. Se pare că în relaţiile cu sexul opus, tot încercaţi să găsiţi un ideal care s-a format în subconştientul vostru. Să ştiţi că oamenii din jur nu pot îndeplini întotdeauna cerinţele voastre, mai ales dacă ele sunt ideale.

Capricorn

Săptămâna va pune în faţa voastră o sarcină dificilă, referitoare la cum să transformaţi o veche prietenie în ceva mai mult. Încă nu aveţi curajul, dar faceţi un pas decisiv ca să obţineţi ceea ce doriţi! E o perioadă bună pentru a pleca în excursie, în locuri necunoscute. În cuplu, veţi rezolva probleme dificile de zi cu zi, cu condiţia să găsiţi şi timp pentru plimbările romantice.

Vărsător

Veţi avea grijă de cei dragi, deşi acest lucru vă consumă tot timpul liber. În dragoste, nu vă sfătuiesc să experimentaţi relaţii noi, pentru că dorinţa de independenţă poate afecta relaţia de căsătorie şi riscaţi despărţirea. Acum, viaţa de cuplu este percepută ca un examen dificil, ca o datorie sau o lecţie karmică. Puteţi  avea probleme în familie.
 

Peşti

Mediul de comunicare se va schimba, iar vechiul mediu, deşi prietenos, va ajunge în fundal. Veţi începe să apreciaţi bucuriile vieţii, indiferent de ce fel sunt. Într-o relaţie romantică, puteţi deveni mai încrezătoare în voi, şi creşte dorinţa de a avea grijă de cel apropiat. Puteţi gândi la o mutare în alt oraş, în altă ţară sau pur şi simplu puteţi să vă mutaţi într-o nouă locuinţă.

Astrograma săptămânii


„Aş vrea să ştiu ce-mi prezic astrele în privinţa dragostei, familiei şi sănătăţii.” – Sorina Radu, născută pe 16 august 1963, la ora 24.00, în Bucureşti.

Leu, cu ascendent în Gemeni şi Venus lângă Soare. De-a lungul vieţii ai avut o energie protectoare care te-a invăluit în momente grele. Cu Jupiter pe sectorul sănătăţii n-ar trebui să fie probleme majore, cu condiţia ca să te abţii de la orice formă de exces alimentar sau medicamentos în mod special. Eşti dedicată familiei. Încearcă să nu devii obsedată de cum merg treburile în casă şi să nu încerci să impui regulile tale celorlalţi. Sentimental, ai nevoie de mare afecţiune, iar partenerul ar trebui să-ţi aducă echilibru în viaţă. Poate că ar trebui să cunoşti mai în profunzime pe cine ai ales să-ţi stea alături. Dacă acum nu ai un partener, din luna noiembrie se pot ivi oportunităţi. Dacă eşti căsătorită, ţi se deschide o poartă comună de evoluţie spirituală.