Te scapă de acnee şi dermatită

 
Specialiştii spun că acidul linoleic,care se întâlneşte în uleiul din sâmburi de struguri,are proprietăţi antiinflamatoare. Acesta conţine 73% acid linoleic,care poate fi benefic în tratamentul acneei,dermatitei,reacţiilor alergice,eczemei atopice,pielii uscate şi senzaţia de mâncărime. Pentru a scăpa de aceste neplăceri aplică ulei din seminţe de struguri pe zona afectată de 2-3 ori pe zi.
 

Accelerează vindecarea arsurilor solare

 
Bogat în substanţe nutritive,uleiul din sâmburi de struguri te protejează de radiaţiilor ultraviolete şi accelerează vindecare arsurilor solare. Ia suplimente cu seminţe de struguri în fiecare zi sau aplică o cantitate mică de ulei din seminţe de struguri pe zonele de piele afectate.
 

Previne apariţia cancerului

 
Specialiştii spun că administrarea orală de extract de seminţe de struguri poate suprima dezvoltarea diferitelor tipuri de cancer şi poate induce apoptoza-proces care declanşează auto-distrugerea şi eliminarea celulelor deteriorate din organism. Prin urmare,administrarea unei capsule de 2-3 ori pe zi,ar putea fi de ajutor pentru cei care au risc ridicat de a se îmbolnăvi.
 

Este un bun remediu în hemoroizi

 
Varicele şi hemoroizii sunt cauzate de vasele de sânge inflamate şi iritate. Poţi scăpa de aceste probleme dacă iei o capsulă din extract din sâmburi de struguri de 2 ori pe zi.
 

Alungă durerile reumatice

 
Uleiul din sâmburi de struguri poate îmbunătăţi producţia de colagen,care menţine integritatea ţesuturilor conjunctive articulare şi reduce durerea cauzată de artritp. Ia o linguriţă de ulei pe stomacul gol 7 zile,apoi reduce cantitatea la o jumătate de linguriţă pe zi,pe stomacul gol.