Nuanţa rujului trebuie să fie potrivită cu tonul pielii,la fel ca şi celelate produse cosmetice,ca să ştii ce te avantajează.

Iată care sunt nuanţele de ruj care se poartă în 2016:

Rujul este arta de intensitate,prin culori intense,saturate,culori mate cu buzele perfect definite. Transformă buzele cu o culoare intensă,care hidratează. Rujul ajută la captarea şi hidratarea continuu pe tot parcursul zilei. Este super-cremos,rezistent,care sculptează curbele buzelor. 

Următoarea generaţie de rujuri îmbracă buzele cu atitudine inconfundabilă. O nouă formulă cu pigmenţi de concentrare,ultra subţire care oferă intensitate,de lungă durată,purtând culori cu acoperire completă şi un finisaj satinat. 

Aceste culori au un finisaj frumos,strălucitor,cremos,care hidratează şi rezistă mult timp pe buze. Durează 4-5 ore,deoarece este cremos,şi se îndepărtează de pe buze foarte uşor,cu o simplă ştergere. Este un ruj care nu te va dezamăgi,care merită să-l încerci. 

Cu o textură cremoasă,luminată şi translucidă,hidratant ca un balsam,cu o culoare îndrăzneaţă,strălucitoare,uşor de purtat şi şic. Acest ruj este rezistent de două ori mai mult decât cel normal la apă. Sporeşte luminozitatea culorii în timp pe suprafaţa buzelor aproape 8 ore. 

Timp de şapte decenii,femeile de pretutindeni au ales să poarte nuanţe îndrăzneţe. Rujul nu trebuie să lipsească de pe buzele unei femei,fiind super lucios,ce creează o culoare seducătoare în 3 finisaje – cremos,mat,strălucitor,disponibil în 82 de nuanţe vibrante. 

Aceste rujuri cremoase şi hrănitoare sunt învăluite într-un caz de aur de lux. Buzele se simt imediat mai netede,scăldate într-o culoare sofisticată,cu un finisaj satinat,de perlă. Secretul este un amestec exclusiv de ingrediente nutritive,combinate cu perle,ce mângâie buzele în strălucire şi senzualitate pentru buze irezistibile. Formulă de lungă durată şi extrem de reconfortant. Înfrumuseţează buzele în culori luminoase şi sofisticate. 

Credite foto:www.fashionstylemag.com