Iată ce articole vestimentare nu trebuie să lipsească din garderoba ta:

Cămaşa albăUnul dintre lucrurile preferate ale fiecărei femei trebuie să fie cămaşa albă,care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Cămaşa poate fi purtată la pantaloni negri,o pereche de blugi eleganţi,dar şi la fustă. Este articolul vestimentar pentru care poţi opta atunci când îţi pregăteşti hainele pentru birou.

Tricoul albUn tricoul alb nu trebuie să lipsească din dulapul tău. Acesta poate fi purtat cu orice,în diferite culori şi în plus,este cel mai căutat articol vestimentar.

Haina de blanăAlegerea unei haine de iarnă este o alegere grea,deoarece o vei purta aproape toată iarna. Aşadar trebuie să fie cu adevărat pe placul tău şi să ţină de cald,când afară este foarte frig.

TrenciulAcesta este un articol vestimentar care nu trebuie să lipsească,mai ales toamna. Este alegerea potrivită pentru zilele mai reci sau atunci când plouă.

Blugii

Aceştia sunt cei mai căutaţi pantaloni în acest moment,fie că sunt strâmţi,largi,cu talia înaltă sau joasă. Poţi să-i combini cu orice articol vestimentar,la orice încălţăminte şi în orice sezon.

Pantalonii negriAceşti pantaloni se vor purta întotdeauna. În plus,suntideali pentru muncă,dar sunt perfecţi şi dacă nu îţi place să porţi rochii,dar totuşi vrei să arăţi bine oriunde te-ai duce.

Pantofii cu tocÎn cele din urmă,cred că fiecare femeie trebuie să aibă o pereche de pantofi cu toc în dulap. Aceştia le fac să se simtă şi să arate mai feminine. Poţi opta pentru pantofi atunci când îmbraci o fustă,o rochie,o pereche de pantaloni sau cu blugi skinny.
 

Credit foto:http://fashion.allwomenstalk.com