Un bun make-up subliniază ochii mici şi te ajută să arăţi şi mai frumoasă decât eşti. Poţi încerca diferite produse,cum ar fi folosirea unui creion colorat,aplicarea de rimel,sau înfrumuseţarea pleoapelor,astfel încât machiajulales să scoată în evidenţă ochii tăi mici.

Iată câteva idei uimitoare şi elegante de machiaj pentru femeile cu ochi mici:

Înfrumuseţarea pleoapelor

Dacă ai ochii mici,atunci ai putea spori frumuseţea pleoapelor prin aplicarea unui machiaj care să scoată în evidenţă ochii şi să pară mai mari. Mai întâi trebuie să aplici un strat de fard de pleoape,apoi încă unul,concentrându-te pe mijlocul pleoapei deoarece va ajuta ochiul să pară mai mare. Nu aplica prea mult fard în partea de sus,pentru că va strica tot. Trebuie să fie doar o umbră.

Conturează ochii cu creion

Conturarea ochilor este ideală atunci când vrei să faci ochii să pară mai mari. Mai întâi conturează colţurile interioare ale pleoapelor şi lasă părţile laterale,astfel încât conturul să nu se închidă complet. Evită creionul negru şi liniile groase. Poţi alege creion alb pentru a machia marginile pleoapelor.

Foloseşte-te de rimel

Un truc care ajută foarte mult femeilecare au ochii mici este punerea în evidenţă a genelor cu ajutorul rimelului. Curbează genele şi aplică câteva straturi de rimel atât pe partea exterioară,cât şi pe cea interioară.

Machiajul cu efect de fum

Acest machiaj este uimitor şi perfect pentru ochii mici. Toate femeile care au ochii mici şi aplică ”machiajul cu efect de fum” arată superb,şi este perfect pentru petreceri. Creionează ochii cu o umbră de nisip bej (culoarea creionului),pornind de la colţul interior. Apoi aplică un fard de pleoape negru la colţul exterior pentru a obţine efectul de fum. La sfârşit aplici un strat de rimel pe gene,astfel încât ochii să pară mai mari şi atractivi.

Fardul de pleoape trebuie să aibă nuanţe deschise

În machiajul ochilor mici trebuie să fie prezente nuanţe deschise,astfel încât să pună accent şi să scoată în evidenţă trăsăturile faciale. Pentru a înfrumuseţa ochii mici aplică doar nuanţe deschise şi la creion,în schimbul celui negru. Şi fardul de pleoape trebuie să fie la fel,pentru a crea o umbră. Acesta este un machiaj simplu.

Credit foto:www.stylepresso.com