Una dintre cele mai bune modalitaţi de a intra în spiritul Crăciunului este decorarea casei şi împodobirea bradului.

Cu toate acestea, nu trebuie să cheltuieşti o mulţime de bani pe jucării şi ornamente de Crăciun pentru a crea o atmosferă magică şi a adaugă un aspect festiv casie tale.

Aveţi cu siguranţă multe lucruri pe undeva prin casă, care pot servi ca decoratiuni elegante şi originale de Crăciun.

Iată câteva idei de a realiza un decor festiv: 

Transforma masa festiva intr-o experienta speciala pentru fiecare invitat cu acest aranjament foarte usor de realizat. Ai nevoie de servete de panza, sablon de etichete si o panglica. Pliaza servetele sub forma unei pungute, scrie numele fiecarui invitat sau o urare pe eticheta; apoi perforeaza etichetele, trece panglica prin orificiu si prinde-le de servete folosind cleme. Poti adauga praline sau specialitati Ferrero si decorul este pregatit!


Orice globuleţ simplu poate deveni un cadou special pentru bunici sau alte rude. Aplica vopsea sau acuarela pe mână, imprimă pe globuleţ, adaugă numele tău, anul şi dacă mai ai loc şi un "Crăciun Fericit!"


Probabil ai vazut multe astfel de globuri in filme. La prieteni sau in magazinele de decoratiuni. Stiai insa ca le poti crea acasa, fara prea mult efort si cu costuri minime? Ai nevoie doar de răbdare şi de sfoară, lipici şi câteva baloane. 


Rezulatul este spectaculos: Lumânări, bomboane şi câteva globuleţe. Aşeză-le cu stil pe o farfurie, alături de câteva mărgele şi gata... ai o decoraţiune perfectă pentru masa de Crăciun.


Sursă: povesteacasei.ro, magazinuldecase.ro