Prima lui apariţie într-un spectacol de magie a avut loc pe scena Teatrului de Comedie din Bucureşti,la doar 15 ani. Peste un an,Antoniodevenea deja actor şi magician în specatacolul ”Hazard”,un recital de magie la Teatrul Naţional de operetă.
 
Faimosul magicianare o experienţă amplă în domeniul magiei,experienţă dobândită printr-o serie de numeroase spectacole reuşite,în urma cărora participanţii au plecat plăcut surprinşi,zâmbind. Antonio a prezentat diferite spectacole de magie,atât pentru copii,cât şi pentru adulţi,la Institutul Francez,Sala Palatului (alături de Loredana,în 2013,în urma colaborării pentru turneul naţional al artistei),în hoteluri şi mall-uri din ţară.
 
Cântăreaţa Loredana îl descrie pe Antonio ca fiind ”genul de artist care te captează prin simpla prezenţă,iar faptul că este şi un magician formidabil nu te face decât să vrei să-l vezi de fiecare dată.” 
 
Prima lui apariţie într-un spectacol de magie a avut loc pe scena Teatrului de Comedie din Bucureşti,la doar 15 ani. Peste un an,Antonio devenea actor şi magician în specatacolul ”Hazard”,un recital de magie la Teatrul Naţional de operetă. 
 
În 2013,celebrul iluzionist a colaborat şi cu Smiley pentru un moment artistic în videoclipul piesei ”Acasă”. 
 
Dacă doriţi o petrecere senzaţională,de neuitat,să vă uimiţi invitaţii,îl puteţi contacta pe Magicianul Antonio la numărul de telefon 0724 489 873.
 
Mai multe detalii despre show-urile lui găsiţi şi pe http://magicianulantonio.ro/sau https://www.facebook.com/SatiruAntonio?fref=ts