De la căpşune şi cireşe la lămâie şi portocală,hainele şi accesoriilecu imprimeu cu fructe sunt la modă în acest sezon. În plus,aceste printuri sunt drăguţe,colorate şi perfecte pentru zilele calde de vară.

Fusta şi rochia cu imprimeu cu fructe

În funcţie de personalitatea fiecăreia,poţi alege să îmbraci o fustă midi,o rochie sau o pereche de pantaloni cu imprimeu cu fructe precum ananas,cireşe,lămâie,portocale,grepfrut,pepene verde sau căpşune.De exemplu,o fustă midi cu imprimeu de pară sau lămâie arată foarte bine cu un top alb sau o cămaşă galbendeschis,la care încalţi pantofi cu toc. Este o ţinută la modă care va atrage multe priviri.

Topuri cu imprimeu cu fructe

Prin purtarea unui top cu printuri de ananas,cireşe,lămâie sau pepene,restul ţinutei trebuie să fie neutră,mai ales dacă adopţi stilul casual. În plus,un astfel de top arată foarte bine cu o pereche de blugi albaştri sau pantaloni scurţi. Să nu-ţi fie teamă să faci această combinaţie,pentru că vei fi diferită şi la modă,în acelaşi timp.

Accesorii inspirate din fructeCa întodeauna,accesoriile sunt preferate atunci când este lansat un nou trend. Şi,pentru a face accesoriile de vară mai atractive,acum găseşti genţi şi pălării,chiar şi ochelari de soare cu imprimeu de lămâie,măr,pepene,pară,portocală sau ananas.

Totodată,pentru a-ţi face accesoriul de vară mai atractiv,alege unul cu aceste printuri atunci când ţinuta ta este formată din alb şi/sau negru. Vei adăuga acel strop de culoare de care are nevoie.

Credite foto:www.fashionsy.com