Cum se procedează

Timp de o săptămână,combină mesele obişnuite cu una sau două din mâncărurile cu verdeţuri de primăvară. De exemplu,într-o zi poţi mânca un mic-dejun mai consistent,dar prânzul şi cina ar trebui să constea în mâncăruri din verdeţuri.

În altă zi,mănâncă doar seara o salată de frunze de salată verde,păpădie şi leurdă,iar în restul zilei poţi consuma mâncărurile tale preferate. Totul este ca numărul de calorii consumate într-o zi să nu depăşească 1.600 pentru femei şi 2.400 pentru bărbaţi. După şapte zile,vei slăbi trei kilograme.

Salata cu untişor,un mic-dejun ideal

Dimineaţă poţi combina salată verde,untişor,câteva frunze de păpădie şi puţină leurdă,pentru aroma sa asemănătoare cu usturoiul. Adaugă puţin ulei de măsline şi obţii o salată cu puternice proprietăţi de detoxifiere,eficientă în curele de slăbire şi cu foarte puţine calorii.

Frunzele amărui de păpădie sunt de ajutor persoanelor care reţin apa în organism,prin urmare şi femeilor care suferă de celulită,deoarece stimulează producerea şi eliminarea urinei. În plus,leurda are proprietatea de a reduce nivelul colesterolului din sânge şi de a preveni bolile cardiovasculare. Fibrele alimentare dintr-o astfel de salată favorizează digestia şi previn balonările. Mai mult,acestea stopează absorbţia grăsimilor în ţesuturi.

Descoperă ce alte verdeţuri te ajută să slăbeşti pe clicksanatate.ro.