Parfum seducător,cu vanilie

Vaniliaare un atu esenţial:vanilina,compusul care dă acea aromă irezistibilă. Prepară-ţi singură un parfum seducător:taie în două un baton de vanilie,rupe-l bucăţele şi lasă-l la macerat în 15 ml ulei neutru de jojoba,într-un recipient închis şi ferit de lumină. După 3 săptămâni,filtrează maceratul,şi aplică-l în tuşe fine acolo unde sângele palpită:după urechi,în adâncitura decolteului sau a braţului.


Citeşte şi:

De ce să eviţi sexul de împăcare

Sportul care îmbunătăţeşte viaţa sexuală


Filtru de dragoste,cu migdale

Prepară un adevărat „filtru de dragoste” pe bază de migdale:zdrobeşte câteva migdale crude şi amestecă două linguriţe din pasta obţinută într-o cană cu apă călduţă. Aromatizează „laptele” rezultat cu un vârf de cuţit de pudră de cacao.

Super-puteri sexuale,cu avocado

Aztecii erau convişi că fructul de avocadoîmbunătăţeşte performanţele sexuale,în special la bărbaţi. Nu e de mirare că denumirea fructului vine de la „ahuacatl”,ceea ce în limba vechilor locuitori ai Mexicului înseamnă „testicole”. Avocado are rol în fluidizarea sângelui,contribuind astfel la o mai buna vascularizare a organelor genitale.

Dragoste în doi,cu usturoi

Usturoiulare efect stimulant şi fortifiant doar consumat „crud”. Contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui în zona genitală. Pentru un efect garantat,e musai ca ambii parteneri să mănânce usturoi...

Amor înţepător,cu hrean

Pulpa de hreanconţine vitamina C,minerale,şi sulfură de alil (care se găseşte şi în usturoi). Are proprietăţi antibiotice,antiinflamatoare şi afrodiziace.