Mirosul neplăcut nu este eliminat de fiecare dată după perierea dinţilor. Iar consumul de alimente,cum sunt ceapa,usturoiul şi produsele alimentare condimentate pot provoca,de asemenea,respiraţie urât mirositoare.

Dacă respiraţia urât mirositoare persistă pe tot parcursul zilei,atunci trebuie să iei unele măsuri. Pe lângă periajul dinţilor şi folosirea aţei dentare,iată ce ar trebui să mai faci!

Citeşte şi: Durere de dinţi? Trateaz-o cu acest remediu simplu

În mod normal,mirosul neplăcut este provocat de nivelul crescut de sulfură din corp. Însă,există un ingredient care combate halena eficient.

Ingredientul despre care vorbim este bicarbonatul de sodiu,care este ideal pentru împrospătarea respiraţiei.Acesta ajută la eliminarea bacteriilor acumulate pe dinţi,ele fiind cele care cauzează mirosul neplăcut.

În acest scop,bicarbonatul de sodiu poate fi folosit în două moduri:

1. Dizolvă o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu în apă şi clăteşte gura cu soluţia obţinută (3 minute).

Citeşte şi:Idei uimitoare de utilizare a bicarbonatului de sodiu în grădină!

2. A doua metodă constă în punerea de bicarbonat de sodiu pe pasta de dinţi când periezi dinţii. Sau,înmoaie periuţa în bicarbonat de sodiu şi începe să periezi dinţii.

Dacă faci acest lucru în mod constant,atunci respiraţia urât mirositoare,dar şi alte probleme ale cavităţii bucale vor dispărea.

Credit foto:www.boldsky.com