Bianca Neagu are acum 22 de ani şi este specialist logoped. Nu a renunţat la actorie, însă aşteaptă momentul potrivit, după cum spune chiar ea. 

La mai bine de 14 ani de la terminarea telenovelei, Bianca este transformată total şi abia că o mai recunoşti.


„Am terminat facultatea , sunt la Master, la Logopedie. Ştiu că nu are nici o legătură cu ce am făcut în copilărie, dar îmi place să lucrez cu copiii. Şi consider că este un domeniu important pentru mine. N-am renunţat la actorie, dar nu s-a mai ivit nimic. Anul trecut am apărut în videoclipul celor de la Bere Gratis. Am pozat pentru iubitul meu, Alin Croitoru, care face picturi abstracte. Nu cânt, nu am voce, dar sunt bună prietenă cu actriţa Monica Odagiu. Când se va ivi ceva nou, voi vedea dacă voi accepta să joc, momentan mă concentrez pe alte proiecte", a declarat Bianca Neagu pentru click.ro.


Bianca a intrat in lumina reflectoarelor la varsta de 8 ani interpretând roulul Bianca Bratu (rol principal) in telenovela "Numai iubirea" si si-a continuat activitatea in mai multe productii MediaPro. In 2010 a jucat in filmul "The Whistleblower" alaturi de Rachel Weisz, avand un rol mic.


"Numai iubirea" este povestea unui tânăr arhitect de succes (Dan Bratu) rămas văduv în urma unui accident, care încearcă să-şi refacă viaţa şi să găsească o mamă pentru fetiţa lui de 7 ani, Bianca.

Pe fundalul unei lupte dintre două femei pentru inima arhitectului (Andreea Damaschin – ) se desfăşoară o acţiune cu multe elemente din realitatea românească contemporană: lupta pentru câştiguri cu orice preţ, activitatea clanurilor mafiote, etc.

Difuzată pe parcursul a 9 luni, telenovela a avut un nesperat succes la public, neegalat până în prezent de producţiile ulterioare, fapt ce i-a adus supranumele de "telenovela fenomen".